Kako igrati protiv trave/antispina?

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati protiv trave/antispina?

Postod profesionalac » 19.12.2011, 00:43

protiv tih materijala treba igrati strpljivo.povuces spin ,pa prepimplas,pa sve tako dok se neka ne namesti.a najbolji su visoki jako rotacioni spinovi,tada ih teze vracaju na sto.serve sto prostije i sa sto manje rotacije.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Vladojica » 19.12.2011, 00:52

ivan je napisao:
Vladojica je napisao:...

Inace ono sto meni izuzetno ne odgovara u igri, a igram sa travom, to je jak brz servis u travu. Tada obicno samo stignem da postavim reket, lopta odskoci kao balon od trave i protivnik to zakuca. To mi je najgore :).

Ma navici ces se vec za par godina i nece ti zakucavanje vise tako tesko padati :)

Hahhaaha, e jesi duhovit. :D
Ali za par meseci, bojim se, ja cu biti taj koji zakucava :twisted:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Vladojica » 19.12.2011, 00:57

profesionalac je napisao:protiv tih materijala treba igrati strpljivo.povuces spin ,pa prepimplas,pa sve tako dok se neka ne namesti.a najbolji su visoki jako rotacioni spinovi,tada ih teze vracaju na sto.serve sto prostije i sa sto manje rotacije.

Ti visoki rotirani, spori spinovi su mi omiljeni: imam vremena da se namestim, i samo postavim reket. A mnogo su tezi brzi ravniji udarci, te loptice prebacujem preko stola. Doduse, ja i ne znam da igram travom, kod mene je verovatno sve obrnuto od onoga sto bi trebalo :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod LucicNS » 19.12.2011, 12:39

Na brzu servu u travu nauci da stavis pravi ugao i odstopas. Mislim da ces posle 10-tak minuta treninga savladati taj problem.
Druga alternativa je da napravis iskorak unazad levom nogom i odbranis klasicno.
Visi nivo je da sa stola pokretom ruke sa leva na desno vratis brzo govno protivniku pa nek se on dalje snalazi sa tajmingom...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Vladojica » 19.12.2011, 13:02

LucicNS je napisao:Na brzu servu u travu nauci da stavis pravi ugao i odstopas. Mislim da ces posle 10-tak minuta treninga savladati taj problem.
Druga alternativa je da napravis iskorak unazad levom nogom i odbranis klasicno.
Visi nivo je da sa stola pokretom ruke sa leva na desno vratis brzo govno protivniku pa nek se on dalje snalazi sa tajmingom...

Hvala ti, isprobacu sve to, ili cu pre toga da promenim reket u nesto sporije i teze :)
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod djordjestanic » 19.12.2011, 21:29

profesionalac je napisao:protiv tih materijala treba igrati strpljivo.povuces spin ,pa prepimplas,pa sve tako dok se neka ne namesti.a najbolji su visoki jako rotacioni spinovi,tada ih teze vracaju na sto.serve sto prostije i sa sto manje rotacije.

Evidentno nisi igrao sa nekim ko zna da koristi travu.

Igraj tako protiv Saleta Ujfalušija pa ćeš videti koliko ćeš daleko dogurati a protiv Marka nećeš ni videti a protv Laze samo ćeš psovati i loptu i gumu i sve ostalo.

U svakom slučaju visoki rotirani spinovi su poslatica za one koji imaju travu.

A da zaboravio sam. Oni koji nisu iz Novog Sada praktički ni ne znaju kao je to kad igraš protiv travaroša koji stoje nad stolom. Obično svi travaroše zamišljaju kako stoje dalje od stola i brane se...

E pa to je momci daleka prošlost.

Pogledajte malo mojih videa pa ćete videti svašta.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod scvlada » 19.12.2011, 23:01

Velika istina.Ja volim da igram protiv trave,nemaam neki poseban problem.I onda dodje Brica i bude :cry: :cry: :cry:
Protiv antispina mi je lakše.Obično napadnem kad protivnik odigra antispinom. :scratch:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod profesionalac » 20.12.2011, 09:54

djordjestanic je napisao:

Igraj tako protiv Saleta Ujfalušija pa ćeš videti koliko ćeš daleko dogurati a protiv Marka nećeš ni videti a protv Laze samo ćeš psovati i loptu i gumu i sve ostalo.

U svakom slučaju visoki rotirani spinovi su poslatica za one koji imaju travu.

A da zaboravio sam. Oni koji nisu iz Novog Sada praktički ni ne znaju kao je to kad igraš protiv travaroša koji stoje nad stolom. Obično svi travaroše zamišljaju kako stoje dalje od stola i brane se...

E pa to je momci daleka prošlost.

Pogledajte malo mojih videa pa ćete videti svašta.

ovo je nacin za igru sa travarima koji su dalje od stola i brane se.za njih je ovo veci problem nego kad vuces brze spinove.e sad sto ima i onih koji se brane na stolu to je druga prica.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod djordjestanic » 20.12.2011, 10:54

Opet, to su slabi igrači. Probaj tako protiv Britke pa ćeš proći kao bos po trnju.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 20.12.2011, 10:59

profesionalac je napisao:ovo je nacin za igru sa travarima koji su dalje od stola i brane se.za njih je ovo veci problem nego kad vuces brze spinove.e sad sto ima i onih koji se brane na stolu to je druga prica.

Ko se brani na stolu?
Ako si mislio na stopanje, onda je spori spin prava poslastica za materijal.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

PrethodniSledeća

Povratak na Trening