ivan je napisao:Vladojica je napisao:...
Inace ono sto meni izuzetno ne odgovara u igri, a igram sa travom, to je jak brz servis u travu. Tada obicno samo stignem da postavim reket, lopta odskoci kao balon od trave i protivnik to zakuca. To mi je najgore.
Ma navici ces se vec za par godina i nece ti zakucavanje vise tako tesko padati

profesionalac je napisao:protiv tih materijala treba igrati strpljivo.povuces spin ,pa prepimplas,pa sve tako dok se neka ne namesti.a najbolji su visoki jako rotacioni spinovi,tada ih teze vracaju na sto.serve sto prostije i sa sto manje rotacije.
.LucicNS je napisao:Na brzu servu u travu nauci da stavis pravi ugao i odstopas. Mislim da ces posle 10-tak minuta treninga savladati taj problem.
Druga alternativa je da napravis iskorak unazad levom nogom i odbranis klasicno.
Visi nivo je da sa stola pokretom ruke sa leva na desno vratis brzo govno protivniku pa nek se on dalje snalazi sa tajmingom...

profesionalac je napisao:protiv tih materijala treba igrati strpljivo.povuces spin ,pa prepimplas,pa sve tako dok se neka ne namesti.a najbolji su visoki jako rotacioni spinovi,tada ih teze vracaju na sto.serve sto prostije i sa sto manje rotacije.
Evidentno nisi igrao sa nekim ko zna da koristi travu.

djordjestanic je napisao:profesionalac je napisao:protiv tih materijala treba igrati strpljivo.povuces spin ,pa prepimplas,pa sve tako dok se neka ne namesti.a najbolji su visoki jako rotacioni spinovi,tada ih teze vracaju na sto.serve sto prostije i sa sto manje rotacije.
Evidentno nisi igrao sa nekim ko zna da koristi travu.
Igraj tako protiv Saleta Ujfalušija pa ćeš videti koliko ćeš daleko dogurati a protiv Marka nećeš ni videti a protv Laze samo ćeš psovati i loptu i gumu i sve ostalo.
U svakom slučaju visoki rotirani spinovi su poslatica za one koji imaju travu.
A da zaboravio sam. Oni koji nisu iz Novog Sada praktički ni ne znaju kao je to kad igraš protiv travaroša koji stoje nad stolom. Obično svi travaroše zamišljaju kako stoje dalje od stola i brane se...
E pa to je momci daleka prošlost.
Pogledajte malo mojih videa pa ćete videti svašta.
profesionalac je napisao:ovo je nacin za igru sa travarima koji su dalje od stola i brane se.za njih je ovo veci problem nego kad vuces brze spinove.e sad sto ima i onih koji se brane na stolu to je druga prica.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju