Moja greška.
Pedja je napisao:Sale je napisao::grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.
Izvinjavam se gospodinu u plavom dresu,ali moram da primetim da ni jednu nije odservirao po propisu!

Re: Amaterski turniri
Post od bindra » 01.11.2011, 11:38
Pedja je napisao:
Sale je napisao::grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.
Izvinjavam se gospodinu u plavom dresu,ali moram da primetim da ni jednu nije odservirao po propisu!
Kako nije po propisu,vidis kako je lepo nabaci svom snagom na reket pa ne mora puno da zamahuje istim?![]()
![]()
Skoro kao cika Toma![]()
![]()
Post od ivan » 01.11.2011, 13:26
Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:
* - igrac koji koristi zabranjenu opremu
** - igrac koji nepravilno servira
ivan je napisao:Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:
Jos trebas i da pocnes da mirises gume da vidis da li je koristio zabranjeni lepak i tako to
A i naljutice se ljudi, mislim ja necu, al sta ako neko misli da pravilno servira a ti tvrdis da ne servira pa to onda ode u nedogled tako... Najbolje zaboraviti Shararina glupa pravila i igrati stoni tenis u njegovom sirovom obliku
, znaci pravila su da imas reket, lopticu, sto i mrezicu i - igraj i uzivaj 
Tacno toga se ja secam jer si jedini od JAKO DOBRIH IGRACA koji je to hteo, a desilo se da nemas protivnika jer su svi Britkini otisli da gledaju mec prve lige...A Djole i kad mora igra ko pod giljotinom...Vise volim da od dobrog igraca izgubim sa 11:0 nego da gleda meceve sa strane...hocu reci da igra punom snagom a ne da prebacuje i pusti mene da gresim, to znaci da mu je pobeda vazna a ne igra...u takvoj igri robot je bolji...zato cenim Ljubisu, nekad mi cestita a nekad me rasturi i kaze da mi nesto taj put nije islo, naravno uvek dobije, ali uvek uz maximum udaraca i igre...
ZoranV
ivan je napisao:Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:
scvlada je napisao:I čestitam Lučiću, treba imati strpljenja pa igrati sa nekim toliko slabijim od sebe čitav sat.
First je napisao:ivan je napisao:Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:
Idi bre Ivane, umro sam od smeha![]()
Zar si zaboravio da je covek na "mracnoj strani" i njemu je sve dozvoljeno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju