Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod djordjestanic » 01.11.2011, 01:04

Moja greška.

Evo ispravke....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod bindra » 01.11.2011, 10:38

Pedja je napisao:
Sale je napisao::grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.

Izvinjavam se gospodinu u plavom dresu,ali moram da primetim da ni jednu nije odservirao po propisu!

Kako nije po propisu,vidis kako je lepo nabaci svom snagom na reket pa ne mora puno da zamahuje istim? :o :o :o
Skoro kao cika Toma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 01.11.2011, 10:50

Retko ko ima po propisu servis na ovim nasim turnirima, uglavnom su to iz ruke servisi, ja sam u tu svrshu poceo specijalno da uvezbavam servis iz ruke, kako ne bih bio u nepravednom polozaju u mecu :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 01.11.2011, 12:26

Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:
* - igrac koji koristi zabranjenu opremu
** - igrac koji nepravilno servira
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 01.11.2011, 13:06

Post od bindra » 01.11.2011, 11:38

Pedja je napisao:

Sale je napisao::grin: Evo i finala od srede.kraoz Sta sam prosao ni sam se vise ne secam.Okaciti mec na Yu tube a imati samo mail koji nisam koristio.Huu ali evo ga...NE gledajte vise Kineze jer necete razumeti Srpeki s.tenis,igraju ga Nole i Nadal ali igramo ga i mi HO ho ho.

Izvinjavam se gospodinu u plavom dresu,ali moram da primetim da ni jednu nije odservirao po propisu!

Kako nije po propisu,vidis kako je lepo nabaci svom snagom na reket pa ne mora puno da zamahuje istim? :o :o :o
Skoro kao cika Toma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vi svi trebate da uzmete kao ja naočare :geek: pa da malo bolje vidite.Odgledao sam samo drugi set koji je Jelke dobio od nekih 3,5 min do 6,5 min snimka i nisam video ni jednu nepravilnu servu.Inače Jelić je maksimalno korektan igrač i ako i neki put servira sa manjim izbačajem to nije namerno kao kod nekih .
Post od ivan » 01.11.2011, 13:26
Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:

Na šahovskim sajtovima gde ideš ima i ! koji kaže da igrač možda koristi nedozvoljena sredstva.Pa eto ti i treće mogućnosti.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Vladojica » 01.11.2011, 13:14

ivan je napisao:Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:

Nemoj bre, sta te briga da se cimas oko toga :D Jos trebas i da pocnes da mirises gume da vidis da li je koristio zabranjeni lepak i tako to :D A i naljutice se ljudi, mislim ja necu, al sta ako neko misli da pravilno servira a ti tvrdis da ne servira pa to onda ode u nedogled tako... Najbolje zaboraviti Shararina glupa pravila i igrati stoni tenis u njegovom sirovom obliku :D, znaci pravila su da imas reket, lopticu, sto i mrezicu i - igraj i uzivaj :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod scvlada » 01.11.2011, 13:19

Tacno toga se ja secam jer si jedini od JAKO DOBRIH IGRACA koji je to hteo, a desilo se da nemas protivnika jer su svi Britkini otisli da gledaju mec prve lige...A Djole i kad mora igra ko pod giljotinom...Vise volim da od dobrog igraca izgubim sa 11:0 nego da gleda meceve sa strane...hocu reci da igra punom snagom a ne da prebacuje i pusti mene da gresim, to znaci da mu je pobeda vazna a ne igra...u takvoj igri robot je bolji...zato cenim Ljubisu, nekad mi cestita a nekad me rasturi i kaze da mi nesto taj put nije islo, naravno uvek dobije, ali uvek uz maximum udaraca i igre...

ZoranV

Ajde Vignja opet te pitam kako ovo .Da bi neko igrao punom snagom treba mu jak motiv ,a ti mu svojim stavom to baš ne pomažeš.Na turnire dolaziš i igraš u pantalonama i cipelama:Time odmah omalovažiš protivnika a ne da ga stimulišeš (razumeo bi da poneseš samo jedan reket ali u tvojoj torbi ima mesta za trenerku i patike).Onda zagrevanje pred partiju.Ako te ne zamolim neću stići ni da prebacim par loptica. I čestitam Lučiću, treba imati strpljenja pa igrati sa nekim toliko slabijim od sebe čitav sat.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod First » 01.11.2011, 13:26

ivan je napisao:Zgrozen Vladojicinim pristupom stonom tenisu u poslednje vreme(zabranjena trava pa sad vezba servise iz ruke ), upravo sam resio da uvedem zvezdice na rejting listi. Bice ovako:

Idi bre Ivane, umro sam od smeha :rotfl:

Zar si zaboravio da je covek na "mracnoj strani" i njemu je sve dozvoljeno :grin:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 01.11.2011, 13:51

scvlada je napisao:I čestitam Lučiću, treba imati strpljenja pa igrati sa nekim toliko slabijim od sebe čitav sat.

Pa ima ovde jos igraca koji mogu da prijave da sam sa njima igrao
poprilicno (sat i vise), a da su dosta slabiji od mene. I bez preterivanja,
nije mi bilo ni najmanje tesko i davao sam od sebe koliko
sam mogao i koliko su mi oni dozvolili, a zaista su se trudili.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 01.11.2011, 13:57

First je napisao:

Idi bre Ivane, umro sam od smeha :rotfl:

Zar si zaboravio da je covek na "mracnoj strani" i njemu je sve dozvoljeno :grin:

On je tek okusio tamnu stranu i jos nije kasno da ga vratimo na pravu, tako da koristim sva sredstva u tom cilju.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja