Pedja
Sto se tice guma Coppa X3 Silver, mislim da su odlicne. Ovo nije moje subjektivno misljenje, nego ako samo bacite pogled na karakteristike, videcete da i sam proizvodjac prikazuje bolje performanse od svih gore guma koje si spomenuo, a i iskustva ljudi koji ih koriste govore isto. Ono sto odlikuje X3 i sto je mene ubedilo da bas njih izaberem je velika kontrola i spin i odlicna brzina. Dalje, dosta su lagane, pa ih mozes upariti i sa tezim drvima. Imaju jako mekan sundjer, pa je i zadrzavanje loptice na reketu odlicno. I ono sto je meni jako bitno, jer nemam nameru da gumu menjam svakih 6 meseci je dugotrajnost, koja je bolja, nego kod ranijih Donikovih guma. Moja topla preporuka. A sto se tice mog prelaska sa TBS na Donic Senso, pa to drvo me je odusevilo. Nije ono klasicno def drvo, mada ga najvise koriste defanzivci i allround igraci. To je drvo sa najvisom mogucom kontrolom (iako mnogi misle da je kontrola subjektivna stvar, ne bih se tu bas slozio). Takodje je vrlo lagano (tezi oko 70 grama, merio sam, dakle proizvodjac ne prikazuje lazne informacije) i opet ga mozes upariti sa tezim gumama, pruza puno mogucnosti za kombinovanje. Uzmite neko kruce i tvrdje drvo i pokusajte da iskontrolisete lopticu i videcete da kontrola nije subjektivna stvar, videcete da tu nema nikakve subjektivnosti, jednostavno drvo je fleksibilno i odlicno umiri lopticu. Slazem se da se vremenom covek moze na sve navici, ali ako govorimo o prvim utiscima, prilikom prvog koriscenja, tu se oseti razlika u kontroli. Kod mene je uvek kontrola bila na prvom mestu, gledao sam da, ukoliko je moguce brzina bude tu negde sa njom.
@
Nenad Ivancev
Druze, a sta sam ja to napisao, sto ti vec nisi potvrdio u svom postu