Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod scvlada » 06.08.2011, 19:30

Meni je zadovoljstvo i čast da budem član ovog foruma kada su ljudi u njemu tako široko obrazovani.Provalili ste me 8-) .Nego kako je bilo danas kod Davora ?
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 06.08.2011, 20:00

Kod davora danas dve grupe po 7-8, u mojoj Noca, Gile, Toma, Doktor, Voja, jedan novi decko zaboravio sam prezime, mislim da je Dejan, Pedja. U drugoj Phrnjak, Dule Petrovic, Mate Krzelj, ZoranV, novi jedan momak ne secam se prezimena, Gaja, i ne secam se ko jos. Moram reci da sam jedva zalepio gume za reket, jer su malo narasle od ulja, a postale su duplo brze nego su bile pa ne mogu da stavim loptu na sto, bilo kakav jaci udarac ide preko stola. Jos gore, otezale su za bar 3-4 grama po gumi, a jos sam skinuo onaj dinar sto sam ga pricvrstio na dno drske jer mi je izazivao cudne vibracije, pa je sad reket jos tezi u glavi i desava se da pomerim lakat i zglob, ali ne i reket, tako da se u stvari ja vrtim oko reketa umesto da udarim loptu. Uzasno mrzim kad mi se poremeti balans reketa, moracu da vratim onaj dinar na dno drske...igrao sam vrlo lose, gomila promasenih tacaka, reket sve baca preko stola.
U grupi me Noca dobio 3:0, ostale sam dobio, Gileta jedva 3:2, duplom svinjom na 10:9. Posle grupe sam dobio Duleta Petrovica, a u polufinalu izgubio od Phrnjaka 3:0. Gaja posle grupe izgubio od Gileta iako je vodio s 2:0. Drugo polufinale Gile i Noca, 3:2 za Nocu. U finalu 3:1 za Phrnjaka. Gile me dobio za trece mesto 3:1. Snimio sam jedno dva tri meca, no sam kameru zaboravio u sali, pa cu nekad okaciti kad je nadjem.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 07.08.2011, 07:36

U drugoj grupi je bio još i Vesa Matić.Ja se ne bih zezao da ga izostavim,naime čovek je 30 godina trenirao karate i brži mu je maj geri od bekhenda! :D :lol: ...Doduše,to mu baš i nuje pomoglo da prodje grupu! 8-) ;) ...Mada je sve relativno-ja prođoh grupu pa me Hrnjak otrese najstrašnije!..A sa Giletom sam igrao tvrdo(2-3) a on na kraju treći...Turnir je imao dobar ritam,bilo je dosta lepih poena i odličnih mečeva.Odigrao sam 9 partija i lepo sam se izigrao! :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Nenad Ivancev » 08.08.2011, 17:30

Jedno pitanje : Da li u subotu ima turnira kod Davora i ako ima - koliko ljudi obicno dodje? Da li ima jos negde turnira u subotu/nedelju pre podne?
Pozzz svima iz Slo!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Sale » 08.08.2011, 18:16

:D brate prijatelju,mozda se na zapadu stvari i menjaju,ali ovde je sve po starom,bonaca. 8-) nebi ti ni dosao nego dolaze Sloveci na Gucu ? :lol:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Nenad Ivancev » 08.08.2011, 18:42

Guca je konfekcija ... Prava truba je na kvalifikacijama za Gucu tzv 'Vlasinsko leto' pocetkom Jula i tada ovi moji 'obojeni' iz Surdulice, Vladicinog Hana i Vranja drze javne casove :-). Ovako, kada u Gucu dodju i ovi 'beli' - ..... Nije to to...
Dakle, shvatio sam da radi bioskop kod Davora.. Koliko ljudi dodje?
Da li ima jos negde (da nema kod Britke slucajno nesto) ?
I pusti slovence - pravi fokus su slovenke :-)
Nenad Ivancev

Postod Sale » 08.08.2011, 20:11

Subota kod Davora je super do 20ak igraca,imas redovne izvestaje na ovom postu,mada sad kad si najavio gostovanje ;) a hvalio si se kako si ne pobediv,mozda dodje i vise igraca mnogi bi da ukrste reket sa tobom i probaju da vrate servu,mada mozda ih to i uplasi pa ne dodju ali ne verujem,za ostale turnire ne znam izvini.Pozdrav veoma mi je zao sto necu moci da dodjem u subotu,radim,ali sigurno cu citati na forumu.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Nenad Ivancev » 08.08.2011, 20:35

Znaci prijavljujem se. To bese u 10.30 koliko se secam.. Jedva cekam da vidim moje omiljene protivnike :-)
Onda citaces na forumu i koliko god ti zvucalo smesno ili kao parodija - Sale moj dobri, to ce biti najkonzervativniji moguci opis bez pustanja vokabularu na slobodu :-) ha ha ha...

Pozzz svima, a sa nekima se i vidimo u subotu :-)
Nenad Ivancev

Postod LucicNS » 09.08.2011, 01:21

Mozda bih mogao i doci...
Ima li kakvih ogranicenja u igracima?
(35+ i slicno)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod misirac » 09.08.2011, 05:24

Nenad Ivancev je napisao:Guca je konfekcija ... Prava truba je na kvalifikacijama za Gucu tzv 'Vlasinsko leto' pocetkom Jula i tada ovi moji 'obojeni' iz Surdulice, Vladicinog Hana i Vranja drze javne casove :-). Ovako, kada u Gucu dodju i ovi 'beli' - ..... Nije to to...
Dakle, shvatio sam da radi bioskop kod Davora.. Koliko ljudi dodje?
Da li ima jos negde (da nema kod Britke slucajno nesto) ?
I pusti slovence - pravi fokus su slovenke :-)

Nele sto se tice Vlasine "sva prava",a sto se tice jezika opravdano je tj.nema te dugo i nase zene su slovenke .Verovatno si mislio Slovenkinje .Povedi nekoliko komada, znas da je kod Davora ogranicenje + 25 ali ne u godinama .
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja