od ivan » 06.08.2011, 20:00
Kod davora danas dve grupe po 7-8, u mojoj Noca, Gile, Toma, Doktor, Voja, jedan novi decko zaboravio sam prezime, mislim da je Dejan, Pedja. U drugoj Phrnjak, Dule Petrovic, Mate Krzelj, ZoranV, novi jedan momak ne secam se prezimena, Gaja, i ne secam se ko jos. Moram reci da sam jedva zalepio gume za reket, jer su malo narasle od ulja, a postale su duplo brze nego su bile pa ne mogu da stavim loptu na sto, bilo kakav jaci udarac ide preko stola. Jos gore, otezale su za bar 3-4 grama po gumi, a jos sam skinuo onaj dinar sto sam ga pricvrstio na dno drske jer mi je izazivao cudne vibracije, pa je sad reket jos tezi u glavi i desava se da pomerim lakat i zglob, ali ne i reket, tako da se u stvari ja vrtim oko reketa umesto da udarim loptu. Uzasno mrzim kad mi se poremeti balans reketa, moracu da vratim onaj dinar na dno drske...igrao sam vrlo lose, gomila promasenih tacaka, reket sve baca preko stola.
U grupi me Noca dobio 3:0, ostale sam dobio, Gileta jedva 3:2, duplom svinjom na 10:9. Posle grupe sam dobio Duleta Petrovica, a u polufinalu izgubio od Phrnjaka 3:0. Gaja posle grupe izgubio od Gileta iako je vodio s 2:0. Drugo polufinale Gile i Noca, 3:2 za Nocu. U finalu 3:1 za Phrnjaka. Gile me dobio za trece mesto 3:1. Snimio sam jedno dva tri meca, no sam kameru zaboravio u sali, pa cu nekad okaciti kad je nadjem.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people