Kako igrati protiv trave/antispina?

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati protiv trave/antispina?

Postod First » 31.07.2011, 01:24

Da, to je Nedja veterinar :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 01.08.2011, 22:59

Sto rece Stanic, ta taktika je zaista dobra samo za lose materijaliste, ali valjda protiv takvih i ne treba neka taktika.
Ja imam OX i tesko da cu propustiti da udarim time skoro svaku rezanu loptu koja mi dolazi na bekend.
Usput, okrenem ponekad reket i zviznem bekend spin. Cisto da ubijem volju za dugackom servom na moj bekend.
Kratku naravno kontrolisem kako god pozelim i najgora je taktika ici kratkom loptom na bilo kakav materijal.
Na forhendu mi je tenergy 05 max, drvo je donic aligator combi, sto samo za sebe govori sta dobijes kad mi krenes na forhend...

E sad, ako ces da pobedis takvog kao ja, onda treba da si prilicno kompletan stonoteniser, u treningu i da nemas nikakav
strah od materijala. Serve moraju biti izuzetno raznovrsne, na bekend iskljucivo duge i brze, a na forhend kratke.

Ali zapamtite dve stvari. Dobri igraci sa materijalima se vrlo brzo prilagode na protivnicku strategiju i znaju da
menjaju nacin igre iz poena u poen. Strpljenje i sigurnost su veoma bitan faktor u igri protiv takvih.
(fore sa tackiranjem su dobre samo da povecas raznovrsnost i da dobijes poneki poen, dugorocno, gubis partiju u kojoj si dobio nekoliko lepih poena)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod LucicNS » 01.08.2011, 23:01

btw
gde ces meni da tackiras kad ja to radim najbolje :p
LucicNS

Postod ivan » 02.08.2011, 09:55

Pa ox je malo drugaciji, cini mi se da je tema o travi i antispinu? Ipak, dobro je sto se tema razradjuje i dopunjavaju ideje...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod LucicNS » 02.08.2011, 12:17

Pa ox se odnosi na travu bez sundjera.
LucicNS

Postod ivan » 02.08.2011, 14:39

Slazem se da su igraci koji igraju agresivno sa ox-om vrlo nezgodni.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 02.08.2011, 15:55

ivan je napisao:Slazem se da su igraci koji igraju agresivno sa ox-om vrlo nezgodni.

A koliko treba da bude brzo to drvo ispod OX-a, da bi neko ko igra agresivno sa OX-om imao dovoljno "prodorne" napade. Jer meni to bas deluje da je sporo, bez sundjera.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 02.08.2011, 15:58

Treba brza i jaka ruka, a onda drvo moze koje oces :D
ivan

Postod scvlada » 02.08.2011, 17:45

Takvi igrači po pravilu unose zaista impresivnu energiju u svaki udarac ili bar to meni sa druge strane stola tako izgleda.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod djordjestanic » 02.08.2011, 19:20

Ne bas. Napada se se push udarcem a ne sa nekim klasicnim. Nije to brz udarac nego nezgodan.

Druga varijanta je neki klasicni soft u OX varijanti, on moze klasicni udarac ali i to je sporo. To mozete da vidite na 4 meca sa donic stav 2011/3 turniru jer sam tamo imao soft na bekendu.

Sa hard bat gumama se napada drugacijim pokretom i to super radi Ceco kojeg mozete da vidite na dosta mojih snimaka.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Trening