Ovde je jedno dosta dobro uputstvo od samog butterfly-a:
http://www.butterflyonline.com/static.a ... icity.html
a uglavnom su fake deblje gume poput 2.1, a nedavno smo imali ovde i slucaj prodaje posebno 2.1 a posebno max, sto je meni sumnjivo jer ne znam da tenergy ima uopste max nakon 2.1

ivan je napisao:Ne cini mi se da je to pravo resenje. Koliko se secam mnogi zovu admina da pitaju za savet iako imaju slikeI ne mesaj termine, ne kupujes ti na sajtu, nego kupujes od nekog tamo Pere/Mike/Zike, prilikom kontakta trazis detaljne slike ako ti je nesto sumnjivo. Stvar je poverenja u prodavca. Ali i poznavanja materije, ko ume da prepozna pravu stvar bas ga briga ko prodaje. Ja ako nekoga poznajem ili ako ucestvuje u diskusijama i poznaju ga neki drugi ljudi koje ja poznajem, imam vise poverenja u njega kao prodavca nego u nekoga ko se tek registrovao i prodaje polovan tenergy ko nov, bez slike. Ali u oba slucaja cu da dobro pogledam ono sto kupujem. Na nekim forumima je cak uslov za postavljanje oglasa da imas odredjen broj postova.
Slike nista nece pomoci, ko oce da prevari postavice i lazne slike. Ali nemanje slika ce odmoci prodavcu, pre ce prodati sa slikama. Osim toga ne znaju svi ni da postave slike. A i glupo je zahtevati sliku npr nove neotpakovane gume koja nije predmet zloupotreba, zar nisu smarali neki clanovi sa tim pa sam zabranio.
A drugu mogucnost komentarisanja ako se primeti laznjak vec koristimo.
ackonet je napisao:Ivane jel si siguran da taj tvoj Tenergy s hologramima nije FAKE?![]()

profesionalac je napisao:ivan je napisao:Ne cini mi se da je to pravo resenje. Koliko se secam mnogi zovu admina da pitaju za savet iako imaju slikeI ne mesaj termine, ne kupujes ti na sajtu, nego kupujes od nekog tamo Pere/Mike/Zike, prilikom kontakta trazis detaljne slike ako ti je nesto sumnjivo. Stvar je poverenja u prodavca. Ali i poznavanja materije, ko ume da prepozna pravu stvar bas ga briga ko prodaje. Ja ako nekoga poznajem ili ako ucestvuje u diskusijama i poznaju ga neki drugi ljudi koje ja poznajem, imam vise poverenja u njega kao prodavca nego u nekoga ko se tek registrovao i prodaje polovan tenergy ko nov, bez slike. Ali u oba slucaja cu da dobro pogledam ono sto kupujem. Na nekim forumima je cak uslov za postavljanje oglasa da imas odredjen broj postova.
Slike nista nece pomoci, ko oce da prevari postavice i lazne slike. Ali nemanje slika ce odmoci prodavcu, pre ce prodati sa slikama. Osim toga ne znaju svi ni da postave slike. A i glupo je zahtevati sliku npr nove neotpakovane gume koja nije predmet zloupotreba, zar nisu smarali neki clanovi sa tim pa sam zabranio.
A drugu mogucnost komentarisanja ako se primeti laznjak vec koristimo.
ne mesam ja termine vec samo dajem ideju da bi bili zasticeni od lazne prodaje.lepo je u jednom postu objasnio forumas Moso da ako neko proda nesto sto nije original a platis ga kao da jeste i usput imas sliku onoga sto se prodaje pa makar bila i lazna mozes lepo da odes u policiju i da podneses krivicnu prijavu i tacka.policija ce od admina da trazi IP adresu i reseno pitanje.ali onda verovatno ides preko suda itd , itd. a da ne bi dolazilo do toga bolje da nas admin malo zastiti.a to sto neki ne znaju da postave slike , boze moj naucice ili ce da nadju nekog ko zna.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju