Nije mi palo na pamet jer sve to sto si naveo t5000 ima, kontrolu (i sam si ga probao), brzinu, dwell, dobar ugao bacanja (nije nizak), katapult... Recimo dok sam igrao sa Karas off drvetom i gumama tibhar genius + optimum imao sam jako nizak ugao bacanja. Iako je po specifikaciji ugao bacanja kod genius-a bio poprilicno visok, loptice su letele dosta nisko, jedva iznad mreze, sto me je jako nerviralo. Pomislio sam da specifikacija nije dobra, pa sam stavio Solcion gume koje imaju jos veci ugao bacanja i nista se nije promenilo, mozda za nijansu, jako malo, ali opet nisam bio zadovoljan. Shvatio sam da je problem u drvetu, tj. da Karas ima jako nizak ugao bacanja i ma koju gumu stavio, stanje se nece mnogo promeniti. Dosli smo do zakljucka da drvo itekako ima veliki uticaj na sve ono sto si naveo, ali ipak mislim da gume za nijansu imaju tu veci uticaj. Sve u svemu, nekada nisi siguran da li je problem u drvetu ili u gumama. Eto, ja sam morao da promenim dva para guma, da bih provalio da je problem u drvetu, a bio sam ubedjen da je u gumama. Sada kada znam da moje drvo ima sve karakteristike na visokom nivou, ako nesto krene naopako, znacu da su za to krive gume. (sebe sam ovde namerno izostavio

)