ivan je napisao:Prelazis kod nas, biras gde je lakse...
U Visnjici danas 12 igraca, to je ipak mali napredak, ranije je bilo po 8-9. Dve grupe po 6, po 4 dalje. Ja bio treci u grupi, pobedio u cetvrtfinalu Acu Spinera, u polufinalu izgubim od Novakova 3:0. Nisam imao recept danas za njega, bas sam lose vukao spin a skoro nijedan servis nisam vratio, lopta se odbijala od reketa ko od starog panja. I u grupi me isto nesto slicno dobio. U drugom polufinalu Dule Petrovic lagano dobio najjaceg igraca ovog foruma (naravno samo na recima) Nenada Ivanceva. U finalu je bilo vrlo tesno, Novakov dobio 3:2 (11:8 u petom setu). Za trece mesto igrali Ivancev i ja, naravno tu neizvesnosti nije bilo, ja dobio.
Ha ha ha.. Znaci Ivanova pristrasnost nema granica.. Radi pravilne informisanosti forumasa, u ime istine i realnih dogadjanja na turniru dodao bih par detalja:
1. Dugo ocekivani mec izmedju Ivana Dobrosavljevica, maga celuloidne loptice, coveka kome je ruka brza od zvuka, a tacka potpuno stelt - dogodio se u grupi. Obzirom na neopravdane, neutemeljene i krajnje inspirativne prozivke u dugom vremenskom periodu - jedva sam cekao da mec pocne!!!
Prvi set - nereseno, mislim da mi nije uzeo vise od 5 poena

.. Znacajan je komentar koji je Ivan sebi u bradu promrmljao dok smo menjali strane, a zbog kojeg sam se smejao prvih par poena u sebi - KATASTROFA-
U slicnom maniru je bio i drugi set, a copy/paste i treci ha ha ha..
Da rezimiram, krajnje neizvestan mec - 3:0 za mene axaxaxaxaxaaa
2. Ne umem da objasnim srecu nakon debakla koja je izbijala iz svake mimike Velikog Ivana (moram da kazem da mi skoro nije pruzio veci otpor - fenomenalno se borio ha ha ha, kao i osmeh zbog toga sto se mec nije snimao !!!
3. Dule me je pobedio lako - ili da budem precizniji pomogao sam mu u velikoj meri, jer sam u proseku gresio dve serve po setu i promasio sve ciste koje sam mogao da promasim..
4. Nakon toga u stanju kada sam bio ljut pre svega na sebe, nacrtao se Ivan i - da igramo za III mesto.. Motivacija 0, snaga u crvenom.. Bilo je 3:1 za njega, pa ako cemo posteno, u ukupnom skoru juce je bilo 4:3 za mene

.. Mada ako je posten, neka kaze da ta dva meca nemaju veze jedan sa drugim.. mislim da je i sam prokomentarisao tako nesto..
Dakle, turnir je meni bio interesantniji nego kod Vlade i bilo je 6-7 meceva koji su svaki pojedinacno jaci od najjaceg kod Vlade..
Pozdrav svima i ako neko planira da vozi bajs oko podneva na Adi, neka mi se javi da mu ispricam jos detalja iz meca - prepoznace me po majici na kojoj pise velikim slovima ' ODVALIO SAM IVANA'

!!!!!