Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 01.04.2011, 23:10

Evo jedan mec izmedju Rajka i Sekiza od pre mozda 3-4 nedelje:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 02.04.2011, 20:45

Kod Vlade u MZ danas, 2.4.2011. plasman: 1.Dača Radaković 2. Bojan Latinović 3. Predrag Pejčić 4. Tasić 5.6. Kokir, čika Aca Stojanović itd...U polufinalu me Latinović dobio 3-2, mada sam vodio 2-1...pad koncentracije...Posle sam Tasića dobio 3-1 u meču za 3. mesto...Lepo smo se izigrali( 8 mečeva sam odigrao- 2 nezvanična)... Ipak, mislim da ću uskoro početi da dolazim kod Davora subotom...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 02.04.2011, 21:39

Prelazis kod nas, biras gde je lakse... :D

U Visnjici danas 12 igraca, to je ipak mali napredak, ranije je bilo po 8-9. Dve grupe po 6, po 4 dalje. Ja bio treci u grupi, pobedio u cetvrtfinalu Acu Spinera, u polufinalu izgubim od Novakova 3:0. Nisam imao recept danas za njega, bas sam lose vukao spin a skoro nijedan servis nisam vratio, lopta se odbijala od reketa ko od starog panja. I u grupi me isto nesto slicno dobio. U drugom polufinalu Dule Petrovic lagano dobio najjaceg igraca ovog foruma (naravno samo na recima) Nenada Ivanceva. U finalu je bilo vrlo tesno, Novakov dobio 3:2 (11:8 u petom setu). Za trece mesto igrali Ivancev i ja, naravno tu neizvesnosti nije bilo, ja dobio.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Nenad Ivancev » 03.04.2011, 09:37

ivan je napisao:Prelazis kod nas, biras gde je lakse... :D

U Visnjici danas 12 igraca, to je ipak mali napredak, ranije je bilo po 8-9. Dve grupe po 6, po 4 dalje. Ja bio treci u grupi, pobedio u cetvrtfinalu Acu Spinera, u polufinalu izgubim od Novakova 3:0. Nisam imao recept danas za njega, bas sam lose vukao spin a skoro nijedan servis nisam vratio, lopta se odbijala od reketa ko od starog panja. I u grupi me isto nesto slicno dobio. U drugom polufinalu Dule Petrovic lagano dobio najjaceg igraca ovog foruma (naravno samo na recima) Nenada Ivanceva. U finalu je bilo vrlo tesno, Novakov dobio 3:2 (11:8 u petom setu). Za trece mesto igrali Ivancev i ja, naravno tu neizvesnosti nije bilo, ja dobio.

Ha ha ha.. Znaci Ivanova pristrasnost nema granica.. Radi pravilne informisanosti forumasa, u ime istine i realnih dogadjanja na turniru dodao bih par detalja:

1. Dugo ocekivani mec izmedju Ivana Dobrosavljevica, maga celuloidne loptice, coveka kome je ruka brza od zvuka, a tacka potpuno stelt - dogodio se u grupi. Obzirom na neopravdane, neutemeljene i krajnje inspirativne prozivke u dugom vremenskom periodu - jedva sam cekao da mec pocne!!!
Prvi set - nereseno, mislim da mi nije uzeo vise od 5 poena :lol: .. Znacajan je komentar koji je Ivan sebi u bradu promrmljao dok smo menjali strane, a zbog kojeg sam se smejao prvih par poena u sebi - KATASTROFA- :lol: :lol:
U slicnom maniru je bio i drugi set, a copy/paste i treci ha ha ha.. :lol:
Da rezimiram, krajnje neizvestan mec - 3:0 za mene axaxaxaxaxaaa

2. Ne umem da objasnim srecu nakon debakla koja je izbijala iz svake mimike Velikog Ivana (moram da kazem da mi skoro nije pruzio veci otpor - fenomenalno se borio ha ha ha, kao i osmeh zbog toga sto se mec nije snimao !!!

3. Dule me je pobedio lako - ili da budem precizniji pomogao sam mu u velikoj meri, jer sam u proseku gresio dve serve po setu i promasio sve ciste koje sam mogao da promasim..

4. Nakon toga u stanju kada sam bio ljut pre svega na sebe, nacrtao se Ivan i - da igramo za III mesto.. Motivacija 0, snaga u crvenom.. Bilo je 3:1 za njega, pa ako cemo posteno, u ukupnom skoru juce je bilo 4:3 za mene :D .. Mada ako je posten, neka kaze da ta dva meca nemaju veze jedan sa drugim.. mislim da je i sam prokomentarisao tako nesto..

Dakle, turnir je meni bio interesantniji nego kod Vlade i bilo je 6-7 meceva koji su svaki pojedinacno jaci od najjaceg kod Vlade..

Pozdrav svima i ako neko planira da vozi bajs oko podneva na Adi, neka mi se javi da mu ispricam jos detalja iz meca - prepoznace me po majici na kojoj pise velikim slovima ' ODVALIO SAM IVANA' :lol: !!!!!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 03.04.2011, 09:51

Haha, samo sam hteo da ti pokazem kako se vadjenjem iz konteksta mogu postici zanimljivi zakljucci, ali ti to vec naveliko radis, veci si politicar od mene.
A ono u grupi, pa ja te malo pustio da i ti nekad prodjes u polufinale (mada sam i gumu prelepio tad pa je lopta odskakala na sve strane), a ti pomislio da znas da igras. Nakon meca za trece mesto bio si ko pokisao mis, prosto mi bilo zao :lol:
Sad si kao i Duleta pustio, a on te bas izbusio onako ljudski, nisi znao dal si pos'o ili si dos'o. Mnogo si nesto popustljiv, narocito protiv jacih. Jos sam trebao na kraju da vicem posle svakog poena 'Ti ces da bijes Grbica, je li?' kao sto si ti njemu vikao...
ivan

Postod ivan » 03.04.2011, 13:16

Evo finala od srede, Scepanovic Vlada i Jovanovic Rajko:

ivan

Postod ivan » 03.04.2011, 14:17

I jedan mec od ranije izmedju Alitovica i mene, razbio me:

ivan

Postod Nenad Ivancev » 03.04.2011, 22:05

Jos malo pa k'o sto sam ja :-)..
Nenad Ivancev

Postod ivan » 03.04.2011, 22:12

ma ti mozes ovde samo da dohvatas loptice majstorima...
ivan

Postod Nenad Ivancev » 04.04.2011, 10:13

Dobro... Prestajem sa klopom do srede.. Spremi nogice lagane da skoknes koji put ciki po burek i jogurt kada budemo igrali mec.... a da... i po sutrasnje novine :-)
Nenad Ivancev

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja