Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod milantra » 21.06.2013, 22:12

Milan je napisao:Prema onome što sam čuo, mislim da će ovaj turnir biti dosta, dosta jači nego uskršnji i novogodišnji. Vidimo se!!!

Uvek si na izvoru informacija. Rođen si za novinara istražitelja.Prijave su okončane.U pravu si što se tiče toga da će ovaj turnir po imenima biti dosta jači: Vojkan Vukmirović, Dušan Mihajlović, Miloš Milenković, Vladimir Marković, Ivica Stanković, Goran Petrović, Dragan Đorđević,Davor Tintor,... Od mlađih Željko Vlajković, Uroš Nedović, Veljko Pavlović,Nikola Tintor i naravno ti Milan Mirković. Od starijih izdvojio bih Miroljuba Simovića - Bucu, Bobana Petrovića (forumaš Moravac) i posebno mi je drago da istaknem najstarijeg učesnika Valjarević Veroljuba iz Vrnjačke banje, koji se sa svoja 72 leta ne predaje. Posebno mi je drago što če na ovom turniru učestvovati administrator Ivan Dobrosavljević. Nadam se da će poneti lepe utiske sa turnira, kao i svi ostali.Verujem da će turnir biti kvalitetan (navedena imena to obećavaju).
Zahvalio bih se svima koji su se prijavili na ukazanom poverenju, a ja kao jedan od organizatora mogu samo da obećam gotoprimstvo u našem gradu.
Pozdrav iz Krućevca. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod ivan » 22.06.2013, 16:01

Ja tu vise idem turisticki, nisam neki takmicar. Glavni cilj mi je da isprobam cuveni sareni return-board :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Milan » 23.06.2013, 21:04

Jel Vukmirović igrao sam protiv sebe za apsolutnog pobednika???
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 24.06.2013, 07:33

Milan je napisao:Jel Vukmirović igrao sam protiv sebe za apsolutnog pobednika???

Apsolutni pobednik Vidovdanskog turnira je Milenković Miloš iz STK "Medijana" Niš. Vojkan Vukmirović je izgubio od Petrović Gorana.
Korisnikov avatar
milantra

Postod Milan » 24.06.2013, 08:58

Da prenesem utiske:
Konkurencija je, za razliku od prethodnih turnira, bila dosta jača u svim kategorijama. Ja sam igrao u juniorima i u 1/4 finalu ispao od Marka Stančića (Medijana). Jbg! Moj drugar Nemanja i ja smo u dublu bili na pragu pobede protiv Davida M. i Lazara L. iz Kruševca, ali u najvažnijim momentima nismo odigrali dovoljno dobro... Što se tiče organizacije, solidno! Organizacija je dozvolila nekolicini igrača da igraju obe kategorije, što je protiv pravila ovog turnira. Najviše sam se razočarao u igrače Medijane iz Niša. Ne mogu da verujem da se tako kvalitetni igrači (prošle godine Superliga) spuštaju na nizak nivo. Nije im odgovarao žreb, je*ote! Žreb je žreb i tu nema šta da se menja, a organizator je popustio i dozvolio izmenu žreba što je još jedan minus. Da li je moguće da prošlogodišnji Superligaš bude toliko željan igranja u kategoriji veterana, i ako još nema punih 45 godina?! Zadovoljstvo mi je bilo što sam upoznao administratora Ivana i što sam razmenio par udarca sa njim!

Pozdrav svima! Voleo bih da i ostali forumaši koji su bili u Kruševcu prenesu svoje utiske, bilo ih je dosta. (Ivan, Tintor, Lučić i još mnogo njih...)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod ivan » 24.06.2013, 12:17

Evo i ja prvi put otisao na neki turnir van bg-a.
Lepo organizovano, velika hala sa 10 stolova, to sa zrebom i promenama ne znam sta je bilo cuo sam samo da su se neka dva igraca svadjala dok sam igrao, ostalo je bilo uglavnom u redu sve. Igrao sam u kategoriji seniora i rekreativaca. Posto sam sedeo u kolima dva sata i jos 4 na tribinama dok smo cekali da pocne nasa kategorija, uhvatila me moja standardna mlitavost ledja i nisam mogao da izvedem gotovo ni jedan udarac kako valja. Ne secam se imena protivnika, ali mislim da gotovo nikom nisam vratio servu ni pimpl, niti zakucao ikakav balon a bilo ih je bas dosta, loptu sam uglavnom udarao ivicom reketa ili prstom. Doslo mi da odgrizem parce reketa od muke, ali nisam poneo rezervni pa sam istrpeo. Posle par meceva sam se malo, ali nedovoljno, zagrejao i popravio igru, ali sam izgubio od jednog solidnog igraca u polufinalu rekreativaca sa 3:2. U seniorima izgubio sam s 3:0 od jednog defanzivca u grupi i 3:1 od nekog mladjeg momka posle grupe. Nisam nikome zapamtio ime.
Nisu ovakvi turniri za mene, predugo sam sedeo/stajao/cekao i ukocio se. Tj verovatno bi sve bilo bolje da sam dosao kad pocinje moja kategorija, nauk za ubuduce.

Mali Nikola Tintor je odbranio bronzu u mladjim kadetima, a igrao je kao Timo Boll, posebno dobar mec je imao u cetvrtfinalu sa jednim deckom koji ima frizuru ko Wang Hao, ne secam se imena, to su bili spinovi blokovi i kontre na obe strane, na kraju 3:2 za Nikolu.

Upoznao sam organizatora Milantru, Milana, Moravca i Vlady-ja i mozda jos nekoga s foruma. Nisam stigao da odigram ni sa kim, osim kratkog zagrevanja sa Milanom, jer smo otisli pre kraja turnira, ali bice valjda jos prilike.

Lep dogadjaj u svakom slucaju.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod milantra » 24.06.2013, 13:25

ivan je napisao:Evo i ja prvi put otisao na neki turnir van bg-a.
Lepo organizovano, velika hala sa 10 stolova, to sa zrebom i promenama ne znam sta je bilo cuo sam samo da su se neka dva igraca svadjala dok sam igrao, ostalo je bilo uglavnom u redu sve. Igrao sam u kategoriji seniora i rekreativaca. Posto sam sedeo u kolima dva sata i jos 4 na tribinama dok smo cekali da pocne nasa kategorija, uhvatila me moja standardna mlitavost ledja i nisam mogao da izvedem gotovo ni jedan udarac kako valja. Ne secam se imena protivnika, ali mislim da gotovo nikom nisam vratio servu ni pimpl, niti zakucao ikakav balon a bilo ih je bas dosta, loptu sam uglavnom udarao ivicom reketa ili prstom. Doslo mi da odgrizem parce reketa od muke, ali nisam poneo rezervni pa sam istrpeo. Posle par meceva sam se malo, ali nedovoljno, zagrejao i popravio igru, ali sam izgubio od jednog solidnog igraca u polufinalu rekreativaca sa 3:2. U seniorima izgubio sam s 3:0 od jednog defanzivca u grupi i 3:1 od nekog mladjeg momka posle grupe. Nisam nikome zapamtio ime.
Nisu ovakvi turniri za mene, predugo sam sedeo/stajao/cekao i ukocio se. Tj verovatno bi sve bilo bolje da sam dosao kad pocinje moja kategorija, nauk za ubuduce.

Mali Nikola Tintor je odbranio bronzu u mladjim kadetima, a igrao je kao Timo Boll, posebno dobar mec je imao u cetvrtfinalu sa jednim deckom koji ima frizuru ko Wang Hao, ne secam se imena, to su bili spinovi blokovi i kontre na obe strane, na kraju 3:2 za Nikolu.

Upoznao sam organizatora Milantru, Milana, Moravca i Vlady-ja i mozda jos nekoga s foruma. Nisam stigao da odigram ni sa kim, osim kratkog zagrevanja sa Milanom, jer smo otisli pre kraja turnira, ali bice valjda jos prilike.

Lep dogadjaj u svakom slucaju.

Drago mi je da nosiš lepe utiske iz Kruševca. Tačno je da si se načekao koliko si rekao, ali znaš i sam da ste morali da dođete ranije zbog Nikole Tintora, koji je igrao odmah u kategoriji mlađih kadeta. Pojedini igrači u starijim kategorijama koji su se u dogovoru sa mnom (npr. Marko Lučić iz Novog Sada) pojavili mnogo kasnije od tebe, čekali su znatno manje. Što se tvog učešća tiče mislim da si se pokazao u odličnom izdanju, s obzirom da ti je konkurencija bila sasvim solidna. Čestitam ti na zasluženo osvojenom III mestu u konkurenciji rekreativaca. Nikola i Davor Tintor su u dublu došli do 1/4 finala i mislim da je to za njih veliki uspeh s obzirom na izuzetno jaku konkurenciju u dublovima: STK "Medijana" Niš 2 dubla (Vukmirović-Anđelković,Mihajlović-Milenković), RSTK "Palilula" Niš (Petrović - Đorđević), STK"Radnički" Kragujevac 2 dubla (Vlajković - Nedović i kombinovani Bogavac - Stančić), STK "Ćićevac" (Mirković-Milenković), STK"Kruševac" (Marinković-Lukić), STK "Goč"Vrnjačka banja (Rakić-Perović).... Nikola Tintor je zasluženo osvojio tj. potvrdio svoje sadašnje mesto na našim turnirima u Kruševcu. Kruševac je za njega definitivno taličan. Nadam se da će se na nekom našem narednom turniru okititi sjajnijom medaljom. Njegov protivnik za koga si rekao da ti liči na Wanga je Ranđelović Vuk iz RSTK "Palilula" Niš. Radi se o izuzetno dobrom mladom igraču. Pošto ga je Nikola zasluženo pobedio, onda je jasno kako je Nikola igrao.
Za sada od mene toliko. Uskoro objavljujem rezultate.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Postod ivan » 24.06.2013, 19:32

IMG0331A.jpg
IMG0331A.jpg (35.14 KiB) Pogledano 1985 puta
ivan

Postod milantra » 24.06.2013, 19:52

ivan je napisao:
IMG0331A.jpg

Preelepa slika. Car Lazar i kraljević stonog tenisa Nikola Tintor. Oduševili ste me sa slikom. Hvala Vam. :clapping: :clapping: :clapping:
Korisnikov avatar
milantra

Postod Jovan » 24.06.2013, 21:17

milantra je napisao:Za sada od mene toliko. Uskoro objavljujem rezultate.
Pozdrav.

Čekamo...
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja