Milan je napisao:Prema onome što sam čuo, mislim da će ovaj turnir biti dosta, dosta jači nego uskršnji i novogodišnji. Vidimo se!!!
Uvek si na izvoru informacija. Rođen si za novinara istražitelja.Prijave su okončane.U pravu si što se tiče toga da će ovaj turnir po imenima biti dosta jači: Vojkan Vukmirović, Dušan Mihajlović, Miloš Milenković, Vladimir Marković, Ivica Stanković, Goran Petrović, Dragan Đorđević,Davor Tintor,... Od mlađih Željko Vlajković, Uroš Nedović, Veljko Pavlović,Nikola Tintor i naravno ti Milan Mirković. Od starijih izdvojio bih Miroljuba Simovića - Bucu, Bobana Petrovića (forumaš Moravac) i posebno mi je drago da istaknem najstarijeg učesnika Valjarević Veroljuba iz Vrnjačke banje, koji se sa svoja 72 leta ne predaje. Posebno mi je drago što če na ovom turniru učestvovati administrator Ivan Dobrosavljević. Nadam se da će poneti lepe utiske sa turnira, kao i svi ostali.Verujem da će turnir biti kvalitetan (navedena imena to obećavaju).
Zahvalio bih se svima koji su se prijavili na ukazanom poverenju, a ja kao jedan od organizatora mogu samo da obećam gotoprimstvo u našem gradu.
Pozdrav iz Krućevca.