@filip
To bi bio posao snova, ne moraju nista da placaju, samo neka daju opremu na testiranje

@ Vladojica
Brate, pazi ovako, mozda se i jesmo sreli. Secam se da je bio lik koji je uzeo dve gume, ne znam tacno koje i Ostoja mu je dao za dz malo te trake za ivice reketa. Ako si to ti bio, onda smo se sreli

:)
@ bindra
Da, to je taj psihicki momenat, kad sam sebe unapred pripremis da neces moci nesto da kontrolises i tako i budi, iako realno drvo ima bolju kontrolu od vecine reketa koje sam probao, a bili su 5 puta sporiji. I ja sam imam taj fazon, da li cu moci da kontrolisem, ali cim sam udario par udaraca, video sam da je kontrola izuzetna, cak sam morao opet da proverim da li je stvarno off+ kategorija

Drago mi je da ces opet zaigrati njim, steta je da takvo drvo stoji. Nisam igrao sa Alc-om, ali jesam sa Spiritom i kontrola je mnogo bolja nego kod njega, pa kontam ako kontrolises ALC, ovaj ces jos lakse, samo sto ces dobiti na brzini kao da si ukljucio nitro na kolima

@spiral
Druze, pa nisu iste drske. Pogledaj malo bolje gornji deo drske kod spirita kako su ivice ostre i pogledaj kod mene kako su tupe. Obe drske su ST, ali ST drske mogu biti valjkaste (kakva je recimo kod Donic Defplay classic senso), kockaste (kakva je recimo kod Butterfly Defence Alpha) i ova neka izmedju kao sto je kod tebe i mene, samo sto su ivice kod tebe malo izrazenije. Ali sve zavisi i koliko jako stiskas drsku. Ako je drzis blago, neces imati nikakvih problema, sto ti ja toplo preporucujem, a ako je drzis cvrsto, onda ces dobiti poprilicne zuljeve