Love at first sight ;-)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Love at first sight ;-)

Postod First » 30.06.2011, 12:46

Ostoja iz Markopa ima nameru da zameni svoj Timo Boll ALC sa Photinom, pa pitaj njega, ili cu ga ja pitati pa ti javljam kakvi su utisci, ali sumnjam da ce se razocarati ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 30.06.2011, 16:35

Ti si u Markopu inventar....:D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 30.06.2011, 16:38

Ja mu vise dodjem tamo kao njegov zamenik, posto ne izbijam odatle :):):)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 30.06.2011, 17:01

Ja bih tebe predlozio Butterfly-u da im testiras opremu... Kontam da bi im ti cak i platio za taj posao :D
Korisnikov avatar
filip

Postod Vladojica » 30.06.2011, 17:53

First je napisao:Ja mu vise dodjem tamo kao njegov zamenik, posto ne izbijam odatle :):):)

E bio sam tamo pre sedam dana da uzmem traku za ivicu reketa, da se nismo sreli? :lol:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod bindra » 30.06.2011, 17:56

Cela poenta u tom drvetu je da si brz na nogama i refleksima,jer ako preko puta imas nekoga ko zna da parira,onda ti se lopte vracaju brze nego sto ocekujes.inace drvo stvarno ima dobru kontrolu za off+ i trazi opustenu ruku za razliku od mene koji sam jos tvrd i ukocen.Uskoro skidam sa Alc-a Tenergy pa stavljam na T5000 da se malo privikavam.Inace kad sam probao da igram sa njim previse sam razmisljao o tome kako je prebrzo i bez kontrole pa sam se u startu ukocio.sad cu da prelepim drske necim da ne znam sa cime igram pa kako mi bude hahaha....
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod spiral » 30.06.2011, 18:17

Hm, first, rekao si mi da Spirit sa ST drskom ti nikako ne lezi u ruci, jer je cetvrtna, ne glatka kao kod Michael Maze, a ovo drvo ima identicno kao Spirit???
Korisnikov avatar
spiral

Pridružio se: 26.06.2011, 08:49
Reket: TBS+Tenergy05 FH 2.1 + Sriver G3 FX BH 1.9
Joola Chen Def + 755 + LKT XP Pro

Postod First » 30.06.2011, 22:03

@filip
To bi bio posao snova, ne moraju nista da placaju, samo neka daju opremu na testiranje :-D

@ Vladojica
Brate, pazi ovako, mozda se i jesmo sreli. Secam se da je bio lik koji je uzeo dve gume, ne znam tacno koje i Ostoja mu je dao za dz malo te trake za ivice reketa. Ako si to ti bio, onda smo se sreli :):)

@ bindra
Da, to je taj psihicki momenat, kad sam sebe unapred pripremis da neces moci nesto da kontrolises i tako i budi, iako realno drvo ima bolju kontrolu od vecine reketa koje sam probao, a bili su 5 puta sporiji. I ja sam imam taj fazon, da li cu moci da kontrolisem, ali cim sam udario par udaraca, video sam da je kontrola izuzetna, cak sam morao opet da proverim da li je stvarno off+ kategorija :) Drago mi je da ces opet zaigrati njim, steta je da takvo drvo stoji. Nisam igrao sa Alc-om, ali jesam sa Spiritom i kontrola je mnogo bolja nego kod njega, pa kontam ako kontrolises ALC, ovaj ces jos lakse, samo sto ces dobiti na brzini kao da si ukljucio nitro na kolima :-D

@spiral
Druze, pa nisu iste drske. Pogledaj malo bolje gornji deo drske kod spirita kako su ivice ostre i pogledaj kod mene kako su tupe. Obe drske su ST, ali ST drske mogu biti valjkaste (kakva je recimo kod Donic Defplay classic senso), kockaste (kakva je recimo kod Butterfly Defence Alpha) i ova neka izmedju kao sto je kod tebe i mene, samo sto su ivice kod tebe malo izrazenije. Ali sve zavisi i koliko jako stiskas drsku. Ako je drzis blago, neces imati nikakvih problema, sto ti ja toplo preporucujem, a ako je drzis cvrsto, onda ces dobiti poprilicne zuljeve ;)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Pedja » 30.06.2011, 23:59

bindra je napisao:Cela poenta u tom drvetu je da si brz na nogama i refleksima,jer ako preko puta imas nekoga ko zna da parira,onda ti se lopte vracaju brze nego sto ocekujes.inace drvo stvarno ima dobru kontrolu za off+ i trazi opustenu ruku za razliku od mene koji sam jos tvrd i ukocen.Uskoro skidam sa Alc-a Tenergy pa stavljam na T5000 da se malo privikavam.Inace kad sam probao da igram sa njim previse sam razmisljao o tome kako je prebrzo i bez kontrole pa sam se u startu ukocio.sad cu da prelepim drske necim da ne znam sa cime igram pa kako mi bude hahaha....

Sledeći put kad igraš tim drvetom,reci mi,biću nežniji,obećavam :D Ti si prijatelju sve kratke lopte izbacivao po metar u aut,kakva crna kontrola... :roll: Zapravo znam kombinaciju,stavi iste gume ali ih prelepi sa :mrgreen: najmanje 4 sloja Tibhar Rapid De Luxe lepkom :!:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod filip » 01.07.2011, 00:14

Pa da pobegnes od smrada sa stola i onda moze da racuna da je pobedio.. :D
Korisnikov avatar
filip