spinmaster je napisao:Ne menjaj gume, mani se raznih materijala, potrebna ti je samo vezba, trening sa nekim ko ce ti na treningu servirati iste takve serve. Imas vise opcija za vracanje te serve ili da je vratis sa kontra seckom, ili da se odmaknes malo od stola pa da je jace zarezes sa tim gumama sa kojim igras i mora da padne na sto i sad treniraj i gde bi po tvojoj zelji i misljenju trebalo da padne. na koji deo i stranu stola i cak mozes i da ides kontru na tu loptu i udarac sto ja obozavam da primenjujem protiv igraca koji daju takve dugacke zasecene serve pa se onda cude kako im udaram takve lopte i pocnu na kraju i da se nerviraju pa pocnu da daju i kratke serve na koje im odgovaram sa flipovima, ali potreban je pre svega dobar trening...
jbgwtf je napisao:
s antispinom igraci nemaju problema sa servom , a daju nesvakidasnje loptice,, i neki igraci mogu da imaju problema s antispinerima, ali kad nelete na nekog go zna da se snadje <> nemaju nikakve sanse, zato vecina uzima travu.
j

Slazem se sa tobom da ja ne znam da igram sa tim antispinom onako kako bi trebalo njim da se igra i kako mnogi drugi koji treniraju tim gumama. Koristio sam stalno ciste gume i znao sam vrlo leo da vucem bh spin, a onda sam sastavio reket sa tim antispinom da se malo zzm.. To zezanje je potrajalo malo duze nego sto sam planirao, a sto je najgore trudio sam se sto bolje da igram tom gumom. Posle nekog izvesnog perioda stavio sam ciste i osecaj je bio ocajan, kao tudjom rukom da igram. Secam se dobro da sam sa Prijateljom isao da kupim gumu i da mi je rekao da cu mozda pokvariti spin koji sam lepo naucio. Sto je najgore bio je u pravu, sad niti znam da igram s tim antispinom niti sa cistom(cistom ne igram od avgusta!!!) Ne slazem se ni da su ti sto me pobedjuju puno bolji od mene jer sam ja njih pobedjivao ranije! Naravno sad mi predstoji malo duzi period vracaja na normalne gume. 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost