Gori si od pevca Sofronija, samo pricas pricas pricas, a nista ne govoris...
Elem, i veceras je bio turnir u Visnjici, mislio sam da ne idem jer sam bio nesto kilav, ali ovo je jaca bolest od svih ostalih ocigledno

Dobio sam Srleta i Latinovica u grupi, izgubio od Davora, posle grupe dobio Zeljka Taksistu, a onda izgubio od scvlade, ovo je bilo vrlo lagano, nije morao cak ni da zamahuje, mozda samo ponekad kolko da ne zaspi od dosade. Novi igrac na turniru je Vladojica sa foruma, danas je imao vatreno krstenje na turniru i uspeo da zabelezi prvu pobedu, sto je odlicno, ja kad sam poceo da igram pre 3 god, nisam mesecima mogao nikog da pobedim i to na znatno slabijim turnirima. Nisam pratio ostale grupe, mislim da su polufinala bila Davor - Jelic (bilo ih je dvojica, nikako da zapamtim imena, onaj sa dobrim bekhendom), i scvlada - phrnjak. Davor je izgubio, a ovu dvojicu nisam ispratio do kraja. Posto vec 7 dana nikako da se setim da napunim baterije od kamere, nema ni snimaka

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people