Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 22.06.2011, 14:53

Definitivno smo ga previse mlatili, otisao da vezba sa stranim trenerima i kuje osvetu za iducu sezonu :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 22.06.2011, 15:15

Veceras kod Davora u 8. Pravo vreme i mesto za sve one koji prete jedni drugima. Ponesite sator, konzerve, autan... Pivo je u frizideru.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 22.06.2011, 15:19

ja mozda navratim da gledam malo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 22.06.2011, 15:44

ko gleda taj ne mlati :)

mada moze da zajebava kao da mlati :>
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod scvlada » 22.06.2011, 18:23

Post od djordjestanic » 22.06.2011, 16:44
ko gleda taj ne mlati :)

mada moze da zajebava kao da mlati :

Ne može da se mlati ali Pivo može da omlati. Moram jednom doći na turnir ali da me neko vozi da mogu da se nakitim piva i da igram.Niam nikad igrao pijan a voleo bi 8-) .Nego je problem teško se napijem.
Post od Nenad Ivancev » 22.06.2011, 14:52

Da ponovim ti u 95% slučajeva sam sebe pobediš.Šteta što mora da prodje 7 ili 8 godina od kada uzmeš državljanstvo da možeš da igraš za reprezentaciju Slo.Da si se ranije vratio stonom tenisu,mada nikad nije kasno ,kako He Zhi Wen igra za Špance a ima sto godina . ;)
Pozdrav i reci im kad dodju u Bg nek obavezno svrate na Davor open ,sredom,napićemo ih ako ništa drugo .
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Nenad Ivancev » 22.06.2011, 19:58

ivan je napisao:ja mozda navratim da gledam malo.

Realno ahahaha :lol: Shvatio si u kojim okvirima ti najbolje ide ha ha ha....

A tnx za sc Vladu i realnije je da se par vas pokupite u auto i na vikend peglanje ovde sa slovencima... Bilo bi jako interesantno u svakom slucaju...
Nakon toga luftiranje mozga - Kranjska Gora/Bled/Portoroz i Union/Lasko/Kranjske kobasice - po izboru :D
Pozzz!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 23.06.2011, 00:06

Gori si od pevca Sofronija, samo pricas pricas pricas, a nista ne govoris...

Elem, i veceras je bio turnir u Visnjici, mislio sam da ne idem jer sam bio nesto kilav, ali ovo je jaca bolest od svih ostalih ocigledno :D Dobio sam Srleta i Latinovica u grupi, izgubio od Davora, posle grupe dobio Zeljka Taksistu, a onda izgubio od scvlade, ovo je bilo vrlo lagano, nije morao cak ni da zamahuje, mozda samo ponekad kolko da ne zaspi od dosade. Novi igrac na turniru je Vladojica sa foruma, danas je imao vatreno krstenje na turniru i uspeo da zabelezi prvu pobedu, sto je odlicno, ja kad sam poceo da igram pre 3 god, nisam mesecima mogao nikog da pobedim i to na znatno slabijim turnirima. Nisam pratio ostale grupe, mislim da su polufinala bila Davor - Jelic (bilo ih je dvojica, nikako da zapamtim imena, onaj sa dobrim bekhendom), i scvlada - phrnjak. Davor je izgubio, a ovu dvojicu nisam ispratio do kraja. Posto vec 7 dana nikako da se setim da napunim baterije od kamere, nema ni snimaka :(
Poslednji put menjao ivan dana 23.06.2011, 00:14, izmenjena samo jedanput
ivan

Postod phrnjak » 23.06.2011, 00:09

E pa SCVlada nas je danas otresao kao slinu!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Vladojica » 23.06.2011, 00:23

Da prosao sam grupu, sto je najveci uspeh u mojoj dosadasnjoj stonoteniskoj karijeri :D Bilo je dobro.
Sledeci put moram da se snimim pa makar mobilnim telefonom, da vidim kako to skakucem oko stola, posto sam iz vise izvora, nezavisno, (scvlada, Zeljko, Ivan) dobio zapazanje da se ne krecem fluidno, nego da previse skakucem, na sta do sada nisam obracao paznju.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod filip » 23.06.2011, 00:26

Pa i Thomas Keinath skakuce i ne igra bas lepo, a eno ga u prvoj nemackoj ligi :)
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja