Zamena za smrdljivog kineza od 200 dinara :-)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Zamena za smrdljivog kineza od 200 dinara :-)

Postod ivan » 30.07.2012, 15:27

i ti??
Otvorio bih klub 50 ali izgleda cu biti jedini clan :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 30.07.2012, 16:36

U tom slučaju možeš odmah da se postaviš za predsednika kluba :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Milan » 30.07.2012, 18:39

Moso je napisao:Hvala momci, drvo stize iz Nemacke za nedelju dana

Zašto si naručivao drvo iz Nemačke kad' ga ima i ovde?!
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod gimi » 30.07.2012, 18:52

Obicno savetujem ljude da upare tvrdo drvo sa mekim gumama i obrnuto... al kad se u jednacinu doda sva ta misicna masa :scratch:

...salu na stranu, cini mi se da ti je to drvo super (i prelepo izgleda), ali moz' biti da je sa Air previse mekana (i previse lagana!?) kominacija.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Moso » 30.07.2012, 19:42

@Milan

Drvo me kosta 17.5 eura + 3 eura postarina (ne znam koliko ovde kosta) kupljeno preko ebay-a. Na ovaj vid kupovine sam se odlucio zato sto cu drvo i jos neke stvari koje sam narucio preko ebay-a platiti sa svog neverifikovanog paypal naloga na kome imam nekih para, koje ni na koji drugi pametan nacin ne bih mogao da potrosim. Pored drveta kupio sam i JOOLA mrezicu za 16 eura i jos jedan JOOLA gotov reket a sve ce doneti drugar iz Nemacke u toku ove nedelje. Kako za gume nisam imao dovoljno novca na paypal-u, odlucio sam se da ih nabavim ovde.

@gimi

Odlicno zapazanje, molim i ostale da prokomentarisu kombinaciju JOOLA AIR + JOOLA EAGLE MEDIUM kome je mekoca 3.7 i mozda preporuce neku durgu gumu koja bi vise lezala ovom drvetu.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Moso » 30.07.2012, 19:43

Moso je napisao:@Milan

Drvo me kosta 17.5 eura + 3 eura postarina (ne znam koliko ovde kosta) kupljeno preko ebay-a. Na ovaj vid kupovine sam se odlucio zato sto cu drvo i jos neke stvari koje sam narucio preko ebay-a platiti sa svog neverifikovanog paypal naloga na kome imam nekih para, koje ni na koji drugi pametan nacin ne bih mogao da potrosim. Pored drveta kupio sam i JOOLA mrezicu za 16 eura i jos jedan JOOLA gotov reket a sve ce doneti drugar iz Nemacke u toku ove nedelje. Kako za gume nisam imao dovoljno novca na paypal-u, odlucio sam se da ih nabavim ovde.

@gimi

Odlicno zapazanje, molim i ostale da prokomentarisu kombinaciju JOOLA AIR + JOOLA EAGLE MEDIUM kome je mekoca 3.7 i mozda preporuce neku drugu gumu koja bi vise lezala ovom drvetu.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Milan » 30.07.2012, 19:47

Moso je napisao:@Milan

E ako je tako, onda ok! :D Ovde je 20 do 25 evra...
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Jovan » 30.07.2012, 22:07

Hajde da se prikljucim, mada to ne cinim mnogo cesto.
Imao sam priliku da probam ovo drvo.
Lagano je, dobre izrade, srednje brzine, bas kao sto je naznaceno.
Medjutim, na njemu su bile druge gume. Jednom kineske, jednom japanske.
Dobro je odradjivao posao i sa jednima i sa drugima.
Medjutim, i gume "air" su vrlo lagane, i relativno mekane, tako da delim nedoumicu sa "Gimijem" - da li bi odgovarale u ovom slucaju. (Mada, ukusi su razliciti, mozda bi i odgovarale nekome, meni verovatno ne u ovoj kombinaciji).
Inace, glava reketa je malo izduzenija nego kod standardnih jool-inih drva.
Toliko za sada. Pozdrav.
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod gimi » 30.07.2012, 22:51

Moso je napisao:...mozda preporuce neku drugu gumu...

- Yasaka Rakza 7
- Tibhar Genius
- Donic Acuda S2

svaka 1.8, eventualno 2.0

Doduse, od pomenutih sam igrao samo sa poslednjom, a uz to i pojma nemam kako ti igras... toliko o primanju saveta od nepoznatih ljudi iz interneta :) nadam se da je koliko-toliko bilo od pomoci...
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod ivan » 30.07.2012, 23:21

Moso, ako pocnemo da nabrajamo sve gume koje dolaze u obzir, tek ces onda biti u problemu, bice ih previse. Ne znamo kako igras, pogledaj u temi Amaterski turniri u Visnjici ima dosta videa clanova sajta, pa reci najblize kome igras. Licni savet, ako igras slabije od mene uzmi mekane gume ili neke srednje tvrde ali ne brze.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema