Otvorio bih klub 50 ali izgleda cu biti jedini clan

Moso je napisao:Hvala momci, drvo stize iz Nemacke za nedelju dana
Moso je napisao:@Milan
Drvo me kosta 17.5 eura + 3 eura postarina (ne znam koliko ovde kosta) kupljeno preko ebay-a. Na ovaj vid kupovine sam se odlucio zato sto cu drvo i jos neke stvari koje sam narucio preko ebay-a platiti sa svog neverifikovanog paypal naloga na kome imam nekih para, koje ni na koji drugi pametan nacin ne bih mogao da potrosim. Pored drveta kupio sam i JOOLA mrezicu za 16 eura i jos jedan JOOLA gotov reket a sve ce doneti drugar iz Nemacke u toku ove nedelje. Kako za gume nisam imao dovoljno novca na paypal-u, odlucio sam se da ih nabavim ovde.
@gimi
Odlicno zapazanje, molim i ostale da prokomentarisu kombinaciju JOOLA AIR + JOOLA EAGLE MEDIUM kome je mekoca 3.7 i mozda preporuce neku drugu gumu koja bi vise lezala ovom drvetu.
Moso je napisao:@Milan
Drvo me kosta 17.5 eura + 3 eura postarina (ne znam koliko ovde kosta) kupljeno preko ebay-a. Na ovaj vid kupovine sam se odlucio zato sto cu drvo i jos neke stvari koje sam narucio preko ebay-a platiti sa svog neverifikovanog paypal naloga na kome imam nekih para, koje ni na koji drugi pametan nacin ne bih mogao da potrosim. Pored drveta kupio sam i JOOLA mrezicu za 16 eura i jos jedan JOOLA gotov reket a sve ce doneti drugar iz Nemacke u toku ove nedelje. Kako za gume nisam imao dovoljno novca na paypal-u, odlucio sam se da ih nabavim ovde.
Ovde je 20 do 25 evra...Moso je napisao:...mozda preporuce neku drugu gumu...
nadam se da je koliko-toliko bilo od pomoci...Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju