bindra je napisao:-Izrada je vrhunska,sa strane je zastitni furnir pa se ne vide slojevi.
-Glava reketa je kao i kod Alc-a samo se za 1-2 mm pre suzava ka drsci(znaci duzina identicna)
-Taj pesak sto se nalazi u drsci moze se cuti samo ako ga stavis pored uveta,tako da nema nikakve smetnje u igri.
-Povrsinski sloj je kiso hinoki a unutra koliko ja znam samo zlf i jos neki slojevi drveta za koje neznam tacno koje vrste.
-Prvi utisak koji sam stekao je da je tvrdo drvo a samim tim i prebrzo...Ali to je utisak samo dok se ne pocne igrati.Ustvari ta "tvrdoca"je idealno rasporedjena povrsina udarc preko cele glave reketa tako da je maltene isto dali udarate po sredini ili po obodima reketa.Sto se brzine tice sporije je od Alc-a a opet dovoljno za bilo koji napad,tako da mislim da su stvarno tacno dodelili oznaku Off-
-Ima fantasticnu kontrolu a za blok je kao stvoren
-Neznam sa kojim reketom da ga uporedim(cekam da mi stigne Inerforce zlf) a pogotovo sa Tbs-om jer nemaju nista zajednicko.
-Tezina reketa je oko 85gr dakle nije tesko.
-Kupljeno u Dortmundu kod Schoeler&Micke cena 109 eu
-Ja sam se pronasao u tom drvetu
-
Cermet je napisao:Reče da si naručio Innerforce ZLF. Po onome šta se može pročitati na netu, ono je još brže od TB ZLF (ima tanji unutrašnji core i još deblji ZL sloj, veću težinu i veću glavu), pa će ti time između drva biti prevelika razlika.
Na osnovu čega si se odlučio na Innerforce ZLF umesto TB ZLF?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju