Polako, nemojmo bez potrebe uopštavati, to nas samo odvraća od ispravnih zaključaka.
@Đorđe Stanić:
Đorđe, cenim vašu posvećenost stonom tenisu i razumem da Vam se ALC sviđa, ali kako možete toliko napamet da govorite o ZLC-u i ZLF-u a i o ovom ANDRO drvetu?
Bez uvrede, ali već samo ova rečenica Vas diskvalifikuje iz grupe ozbiljnih sagovornika:
djordjestanic je napisao:Igrao sam pre sa bukvalno svim vrhunskimdrvima iz 80-tih a u zadnje vreme sam igrao sa nekoliko sjajnih drva ali NIŠTA SE NE MOŽE POREDITI SA ALC-om.
Kakave veze imaju drva iz 80-tih?? Potpuno je besmisleno njih porediti sa savremenim kvalitetnim drvima (isto naravno važi i za gume).
Kakva li je tek samo konstrukcija ovaj drugi deo rečenice?! Igrali ste sa nekoliko sjajnih drva i ništa
od ovoga o čemu ovde govorimo se ne može porediti sa ALC-om ?!?
Dalje:
djordjestanic je napisao: Andro ima jednu manu. Vrlo lako se lomi. Jedino drvo koje mi se polomilo je Andro. I to ne na onom delu kod drške, nego su se slojevi drveta razdvojili!
Imao sam i, i dan-danas imam, nekoliko Andro drva i NIJEDNO nije ni oštećeno, a kamoli odlepljeno. Andro drva u proseku su vrlo precizne izrade (za razliku od Stiga recimo itd..)
Đorđe, nemojte ovako paušalnim izjavama kaljati svoj ugled na forumu i dovoditi ljude u zabludu.
Da li ste uopšte probali ijedno od drva
o kojima se ovde priča? Koliko ste igrali sa njima i sa kojim gumama? Pošto sam gotovo siguran da ih niste ni probali, nemojte makar u ovoj temi toliko veličati ALC, jer u najboljem slučaju time samo skrećemo sa suštine.
A suština je da o tim drvima govore oni
koji ih dobro poznaju. Ok, vama se sviđa ALC, to već znamo napamet, ali pustite i druge da nešto kažu.