Stonim tenisom se bavim rekreativno (zbog zdravstvenih ograničenja mnogo manje nego što bih želeo), i posle dugog razmišljanja i dosta probanja odlučio sam se za drvo TB ZLF sa gumama Tenergy 05 FX 2,1.
Da tema ne bi bila prazna povešću diskusiju o tom i drugim najboljim drvima današnjice koje sam (a i koje nisam) pobrojao u naslovu. Neposredni povod za ovakvu tematiku je jedna izjava koju je dao LEE a glasi ovako:
ALC je odlično drvo, meni osobno dosta slično sa Maze OFF. ZLF je brže drvo, osjetno brže.
Iako to brojke (karakteristike) proizvođača ne najavljuju previše. Ako ti je ALC spor, ZLF nije loš izbor.
Ovo me dosta čudi, posebno boldovani deo. Nisam to znao i napamet ne bih rekao da je ZLF brže drvo od Maze-a i od ALC-a (samim tim i od TBS), koja su sve samo ne spora drva. To znači da je ZLF (vrlo) brzo drvo što se po izjavama članova nekih drugih foruma ne bi moglo zaključiti.
Zato pozivam sve da iznesu svoja iskustva i poređenja tih, i ne samo tih nego i drugih, vrhunskih drva u klasi OFF.