PRVA PREZENTACIJA TTS-A

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: PRVA PREZENTACIJA TTS-A

Postod misirac » 08.03.2012, 16:45

Djordje-Zvezdarac javi mi se Misirac 062 399-367
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod bindra » 08.03.2012, 23:45

Sta bi! Nikakav konkretan komentar a o ceni i da ne govorimo...Tolika frka,buka a sad tisina?
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod vucke » 09.03.2012, 00:18

To se i ja pitam. Dve najvaznije stvari - cena i kvalitet drva? Kako to da ljudi koji su bili na prezentaciji nemaju ni jedan komentar, utisak?
Ja sam ih jos sinoc ocekivo ....
vucke

Pridružio se: 04.08.2011, 18:24
Reket: Donic Waldner senso carbon
FH Bluefire m2 2.0
BH acuda s2 2.0

Postod gimi » 09.03.2012, 02:43

Probao sam off i off+. Odlicna su.

Off je zamisljen da bude slican alc-u. Moj utisak (sto je krajnje subjektivno i treba uzeti sa rezervom) je da je za nijansu tvrdji, sporiji i tezi. No, i pored toga je u pritanju odlicno drvo sa sjajnom kontrolom. Ugao bacanja je takodje mozda za nijansu nizi.

Ono sto me je stvarno odusevilo je off+. Sjajan odnos brzine i kontrole. Nije prebrzo (bar se meni tako cinilo sa 2 Tenergy-ja), a osecaj u ruci je fenomenalan. Odbija lopticu bas kako treba.

Postoji i off varijanta koja je laksa, sa slojem balse u sredini, ali to nisam probao. Inace nisam ljubitelj te kombinacije (balsa + carbon), a niko se nije nakanio da zalepi gume na to.

Sve u svemu, utisak je da je Marko napravio stvarno kvalitetno drvece i da ovaj porojekat definitivno ima potencijal da se vine u nebesa. :thumbsup:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod ivan » 09.03.2012, 08:12

ja sam probao off-. Mislio sam da ce biti slican korbelu il primorcu, jer ima slican sastav, ali kako Marko rece slicniji je Clipperu. Posto nisam igrao s cliperom, ne mogu da uporedim, ali u odnosu na korbela je tvrdje, kruce, teze.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 09.03.2012, 10:55

off+ je prva liga! tako lep čempres za mene težak ali za prave off+ igrače taman!
odskače i po izgledu i po kvalitetu...
mene je pored toga interesovao kombi reket u dve varijante...a ostalo su poznate stvari...limba na dva reketa i yellow aningre u jednom ili 2 sloja (na sporijim) najbolje drvo za kontrolu na ostalima...svi oko 87-89gr sem jednog off- ispod 80gr def i kombo malo veći od ostalih...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Pedja » 09.03.2012, 12:01

AMAN! CENE?! :!: :?: :scratch:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 09.03.2012, 12:31

nema covek cene jos, ovo su modeli za prezentaciju.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 09.03.2012, 21:22

A čemu služi prezentacija?
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod djordjestanic » 09.03.2012, 23:59

Prezentacija služi da se prezentuje! Ne vidim šta je tu čudno.

Došao čovek. Pokazao drva. Dokazao da je napravio nešto. E, sada što još nije gotovo, to je druga stvar. Biće!

Strašno poštujem svačiji rad. Bilo ko kad nešto uradi dobro i pošteno nije mi problem da platim. Nema veze da li je to mehaničar, moler, vodovodžija.

Ako neko misli da je nešto lako napraviti neka proba on sam.

Šta mislite koliko ima problema da se napravi jedan jedini primerak drveta. A serija? Da bude istog kvaliteta i sastava... A serija više drva?

Želim da Marko u tome uspe. Baš bi bilo lepo da neko pravi dobra drva. Moje društvo igra sa najkvalitetnijim i pa time i najskupljim drvima koja se prodaju kod nas. Svako od nas je kupio i po neko jeftino drvo da vidi kolika je to razlika. Na kraju se uvidi zašto nešto košta toliko koliko košta. Bora i Miki igraju sa Nitakku Acousticom, obojica imaju kvalitetna rezervna drva, Pera sa Senkohom (penholden , ima 3 komada sa različitim hvatovima i gumama), ja igram sa ALC-om, imam i Photina i Donica Dotec Persona, Stigu Titaniuma i još svakakvih drva.

Ako Marko postigne neki kvalitet koji bude dobar da u seriji nema velikih odstupanja to će biti super. Kolika cena treba da bude? Ne znam i ne želim da se upuštam u tudju poslovnu politiku ali ako drva budu dobra znam da neće biti jeftina. To je vrlo jednostavna računica. Ne može jare i pare. Nikad nije ni moglo.

Imam savet za one koji čekaju da drva budu dostupna u prodaji. Igrajte vi pingić a drva če se uskoro pojaviti. Onda ćemo da vidimo koliko će biti kupaca a koliko će biti pljuvača.

Usput... zadivljen sam kako Marko mudro ćuti i čeka... Čak se i na forumu ne oglašava po ovim pitanjima... Moram da priznam fantastična taktika. Ja znam da u istoj situaciji ne bi izdržao :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema