Prezentacija služi da se prezentuje! Ne vidim šta je tu čudno.
Došao čovek. Pokazao drva. Dokazao da je napravio nešto. E, sada što još nije gotovo, to je druga stvar. Biće!
Strašno poštujem svačiji rad. Bilo ko kad nešto uradi dobro i pošteno nije mi problem da platim. Nema veze da li je to mehaničar, moler, vodovodžija.
Ako neko misli da je nešto lako napraviti neka proba on sam.
Šta mislite koliko ima problema da se napravi jedan jedini primerak drveta. A serija? Da bude istog kvaliteta i sastava... A serija više drva?
Želim da Marko u tome uspe. Baš bi bilo lepo da neko pravi dobra drva. Moje društvo igra sa najkvalitetnijim i pa time i najskupljim drvima koja se prodaju kod nas. Svako od nas je kupio i po neko jeftino drvo da vidi kolika je to razlika. Na kraju se uvidi zašto nešto košta toliko koliko košta. Bora i Miki igraju sa Nitakku Acousticom, obojica imaju kvalitetna rezervna drva, Pera sa Senkohom (penholden , ima 3 komada sa različitim hvatovima i gumama), ja igram sa ALC-om, imam i Photina i Donica Dotec Persona, Stigu Titaniuma i još svakakvih drva.
Ako Marko postigne neki kvalitet koji bude dobar da u seriji nema velikih odstupanja to će biti super. Kolika cena treba da bude? Ne znam i ne želim da se upuštam u tudju poslovnu politiku ali ako drva budu dobra znam da neće biti jeftina. To je vrlo jednostavna računica. Ne može jare i pare. Nikad nije ni moglo.
Imam savet za one koji čekaju da drva budu dostupna u prodaji. Igrajte vi pingić a drva če se uskoro pojaviti. Onda ćemo da vidimo koliko će biti kupaca a koliko će biti pljuvača.
Usput... zadivljen sam kako Marko mudro ćuti i čeka... Čak se i na forumu ne oglašava po ovim pitanjima... Moram da priznam fantastična taktika. Ja znam da u istoj situaciji ne bi izdržao