Šararina zahvalnost Kapetaniću

Iz Sportskog Žurnala:

Adham Sharara zahvalnost Misi Kapetanicu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentar Nade Cvetković na Šararin tekst

Tamo neki predsednik ITTF Adam Šarara, na zvanicnom sajtu Svetske stonoteniske federacije objavi tekst posvecen legendi jugoslovenskog stonog tenisa, pocasnom clanu ITTF i nekadasnjem predsedniku ETTU Mihovilu Misi Kapetanicu.
Od gospodina Mise gospodin Adam je naucio da bez turnira nema stonog tenisa. A ja mogu samo da dodam, od regionalnog do najviseg svetskog nivoa. Izmedju ostalih, nije Misa, tek tako izmislio i TOP 12. A verujte mi u moje vreme, davno proslo, igralo se, skoro svake nedelje...igrala se liga...kvalifikacioni pozivni turniri...pa onda I, II, III pozivni ...islo se na razna medjunarodna takmicenja i i nesto je bilo... A onda smo zaboravili na ono sto je zacrtao Mihovil Kapetanic...poceli igrati drugacije, a sve sa ciljem da publici ne bude dosadno. Kojoj crnoj publici, nje nema, te nema...Kopiramo Evropu, reci ce...oni mogu tako, a mi moramo to uraditi na svoj nacin...
Pogledajte na Kalendaru ITTF, koliko samo PROTUR-a ima, pogledajte ko ide na ta takmicenja...O cemu pricamo..!?
A kod nas? Ko jos igra TOP 12, iliti TOP 16? Ko jos igra na drzavnom prvenstvu? Sta se dogodilo sa memorijalom V.Harangozo? Ne treba nam ni to, kada vise niko ne igra. Da li ce iko, od ovih mladih imati tu cast da ikada ukrsti reket igra sa Saletom, Markom, Zoletom, Anamarijom, Gabrijelom...? U moje vreme mladi su igrali ne jednom sa Surbekom, Stipancicem, Milivojem, Jurcicem, Brankom, Gocom, Palatinus, Jasnom, Martom...
Ostalo nam je od svega tek ponesto. Pa ko je , uostalom, budala, da ulozi sve, a da za uzvrat dobije traume, koje ostaju za ceo zivot. Koga briga za sve to?
Bice jos gore, rekose...nista se tu ne moze uraditi, rekose...dok, dok se ne dogodi neko cudo, nevidjeno cudo...

Ne znam, nisam bas sigurna. "Cuda su moguca, vazno je da sacuvate sve vrednosti koje imate, veru i samopouzdanje."-  ovo negde procitah.

A ko si ti, da...reci ce neko...I ja se cesto pitam...