LucicNS je napisao:Nije da sam neki frend sa Djordjetom, ali pratim pazljivo i njegove komentare vezane za turnire,
jer sto ih je vise, dobijam objektivniju sliku o istima.
Marko i ja se sukobljavamo po mnogim pitanjima, što na forumu, što u sali.
Sa druge strane nikada nisam imao problem sa Markom što se tiče brojanja, laganja, pardon-nepardon situacija... Mislim da ni Marko nije takve probleme imao sa mnom. Lično, volim da igram protiv Marka jer je on kvalitetan igrač a kako god da igra, atipičan je. Dešavalo se da ne razgovaramo a da odigramo po 20 setova. To treba videti
Tako da ako Marko podrži mene (ili ja njega) to apsolutno ne znači da smo se mi nešto potajno dogovorili nego da baš, baš imamo isti pogled na tu temu.
Marko i Glavaš su veći drugovi nego Glavaš i ja. Oni mogu jedno drugom da kažu psovku pa da to ne bude uzeto za zlo. Ja kad nekog psujem, stojim iza toga pa makar se i posle toga tukli. E u tome je razlika. Ako Marko kaže Glavašu, ovo ti ne valja. Glavaš kaže, ma jbg takva je situacija i preko toga se pređe prilično lako. Ja kada kažem nešto a Glavaš kaže ma jbg takva je situacija, onda ja kažem, jbg onda menjaj jer ja neću tako.
Mislim da mene niko nije shvatio (mislim na organizatore iz Bečeja).
Stalno govorim u čemu je osnovni problem Bečeja. To je odnos kvalitet - cena!
Za ubedljivo najskuplji turnir mora da budu ubedljivo najbolji uslovi - ALI UBEDLJIVO.
Neću da mene neko prisiljava da jedem nešto što ne volim! Za 500 dinara u Novom Sadu (prilično skupljem od Bečeja) mogu da imam super ručak koji se meni sviđa. Zašto da plaćam 500 dinara za kolenicu koju neću da jedem samo sa kupus salatom koju takođe ne volim. Shvatate poentu.
Razumem ja organizatore, ali oni ne razumeju mene. Oni ne žele da naprave nijedan kopromis i to su jasno stavili do znanja. Miki Persson Čović dođe i igra samo apsolutno kategoriju i nikad nije jeo kolenicu jer je uopšte ne jede, NIKAD NIJE JEO! ALI JE UVEK PLATIO I CENU KOLENICE!
Po meni bi fer bilo da se odvoji sve pa ko šta voli neka uzme.
Jedna kategorija 500 dinara,
Dve kategorije 1000 dinara,
jedan kategorija + kolenica 1000 dinara,
dve kategorije + kolenica 1500 dinara.
ili da sve zajedno košta 1000 dinara (2 kategorije + kolenica) ali onda ne bi bilo fer prema onima koji igraju samo jednu (apsolutnu kategoriju).
Za one argumente o druženju:
U životu nisam popio kap alkohola (može da mi pokrene napad) pa mi cirkanje posle turnira nije opcija. Slušanje narodnjaka unutar zagušljive sale sa lošim ozvučenjem takođe mi nije opcija.
Volim da se družim. U sali pričam sa jako puno drugara. Postao sam jako dobar sa Davorom Tintorom, Dejan Petrovićem, Slavišom MIlenkovićem, sa još dosta njih ali verovatno nepoznatih većini sa foruma pa ih ni ne pominjem... Dosta ljudi me pita za savet, dosta ljudi me pita za novosti iz novosadskog pingića, dosta mi prepričava njihove dogodovštine. To je lepo druženje i mi se stvarno lepo zabavljamo. Ali to se podrazumeva a ne da se iznosi kao argument koji diže cenu turnira.