Kolenica kup Bečej

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup Bečej

Postod Francuz » 14.06.2012, 09:10

Mislim da je Dejan bio jasan: svi igraci koji zele mogu doci ...

Zar treba svecano da dodju sa rakijom da ga zovu kod kuce ili DHL-om da posalju buket cveca :)

Ja ocekujem da Djordje dodje i da se uveri da li njegove primedbu su na mesto i dalje i da li su organizatori uzeli u obzir predloge.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 14.06.2012, 09:26

Pa posto je na nekoj od prethodnih strana STK Becej javno zamolio Stanica da ne dolazi na turnire, onda takav 'poziv' nije jasan.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Dejan Zeremski » 14.06.2012, 10:24

Konkretan odgovor :

Poziv važi za sve pa i za Djordjeta bez obzira šta sam tada napisao u afektu revoltiran tokom diskusije.
Bio je ubedljivo najčešći učesnik do septembra 2011 i mi to pamtimo i cenimo.
Ukoliko se pojavi biće najsrdačnije primljen kao i svi ostali a ukoliko bude zadovoljan sa uslovima biće nam veoma drago.
Ukoliko ipak nebude zadovoljan zamolio bih ga da meni lično prenese zamerke i da ne objavljuje na forumima iste.
Pozdrav i očekujemo Vas u subotu.
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod LucicNS » 14.06.2012, 13:24

Dejan Zeremski je napisao:Konkretan odgovor :

Poziv važi za sve pa i za Djordjeta bez obzira šta sam tada napisao u afektu revoltiran tokom diskusije.
Bio je ubedljivo najčešći učesnik do septembra 2011 i mi to pamtimo i cenimo.
Ukoliko se pojavi biće najsrdačnije primljen kao i svi ostali a ukoliko bude zadovoljan sa uslovima biće nam veoma drago.

Ovo je nesto sto se ipak moze nazvati konkretnim. I fer.

Dejan Zeremski je napisao:Ukoliko ipak nebude zadovoljan zamolio bih ga da meni lično prenese zamerke i da ne objavljuje na forumima iste.

Ovo vec nije nesto sto je meni licno po meri.
Naime, svaki komentar, kada je dobronameran, MORA biti dobrodosao. Bez izuzetaka.
Dobronameran komentar ne sadrzi samo losu, nego i dobru kritiku. Pored mana, sadrzi i prednosti.
Objektivan opis nekog turnira, javno, na forumima, bi trebao da bude uvek dobro pozdravljen od organizatora.
Nije da sam neki frend sa Djordjetom, ali pratim pazljivo i njegove komentare vezane za turnire,
jer sto ih je vise, dobijam objektivniju sliku o istima. Vi imate dovoljno prednosti da ne bi trebali uopste
biti zabrinuti za komentarisanje "Kolenice". Sam broj ucesnika to i potvrdjuje. Vas docek takodje.
A mane? Imate ih. Potrebno je RAZGOVARATI o njima. I nama i vama. Nesto ce se promeniti,
nesto nece. Bilo sta da se promeni, svakako ce biti "spomenuto". To je opet PLUS. Privuci ce nove ljude.
Znace da su moguci novi PLUSEVI ako se odluce da dodju. Jer VIDE da se nesto radi na tom planu.

Diplomatija je cudo. Kada vam nekada nesto ne prija, ostavite odgovor za kasnije. Kad se slegne. Kad se strasti stisaju.
Mozda je jutro pametnije od veceri. Priznajte svoje mane, spomenite kvalitete, obecajte napore da se smanje mane.
Tesko je biti tako dobar domacin, usluzan, raspolozen i uvek prijatan sagovornik cele godine, za nesto sto traje svega tri dana.
Tri lepa dana.

Teska su vremena. Sve zavisi od novca. Tako prokleto malo zavisi od nase zajednicke ljubavi prema stonom tenisu.
Na zalost. Zato vi koji komentarisete, nemojte zaboraviti svoju ljubav, kao i vi koji odgovarate. Ona mora biti na prvom mestu.
Malo je srece u ovim vremenima, nemojte i to malo kvariti...

Dejan Zeremski je napisao:Pozdrav i očekujemo Vas u subotu.

99,9% se vidimo :)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 14.06.2012, 14:53

Forumi su mesto za razmenu misljenja, iskustava i ideja, kao sto sam verovatno vec negde rekao. Ko iznosi svoje misljenje, ideje, promovise svoje proizvode.turnire tj javno polemise o necemu, mora biti spreman i na kritiku. Isto je i sa reklamom za proizvod/uslugu/turnir, moze na reklami sve lepo da pise, ali treba da se cuje i glas potrosaca/igraca, jel to stvarno tako. Dalje, u interesu je svih posetilaca sajta da imamo relevantne informacije o kvalitetu turnira u zemlji.
Posebno mi je drago ako je ova rasprava doprinela poboljsanju uslova u Beceju, jer to znaci da sajt ispunjava svoju osnovnu svrhu, a to je podizanje nivoa stonog tenisa u globalu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Francuz » 14.06.2012, 15:36

ivan je napisao:Forumi su mesto za razmenu misljenja, iskustava i ideja, kao sto sam verovatno vec negde rekao. Ko iznosi svoje misljenje, ideje, promovise svoje proizvode.turnire tj javno polemise o necemu, mora biti spreman i na kritiku. Isto je i sa reklamom za proizvod/uslugu/turnir, moze na reklami sve lepo da pise, ali treba da se cuje i glas potrosaca/igraca, jel to stvarno tako. Dalje, u interesu je svih posetilaca sajta da imamo relevantne informacije o kvalitetu turnira u zemlji.
Posebno mi je drago ako je ova rasprava doprinela poboljsanju uslova u Beceju, jer to znaci da sajt ispunjava svoju osnovnu svrhu, a to je podizanje nivoa stonog tenisa u globalu.

Auuu Ivane, bas si ga diplomatski ... :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 14.06.2012, 16:37

Eto malo, vezbao sam ono sto je LucicNS predlozio :)
Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.
ivan

Postod Vladojica » 14.06.2012, 16:46

ivan je napisao:Eto malo, vezbao sam ono sto je LucicNS predlozio :)
Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.

Slika

Hahahahhaa, :D Sjajna ideja! Ko pobedi, imace veci autoritet na forumu! :D. Ivane, mogao si pored rejting liste da uvedes i neku listu gde bi broj poena oznacavao autoritet na forumu :D. I to onda da stoji pored odgovarajuceg nicka, pa kada neko daje savet, da onaj ko to cita zna "autoritet" datog clana foruma i koliko da veruje njegovom komentaru. Autoritet bi bio recimo broj poena sa rejting liste + rejting korisnikovih postova, a rejting bi odredjivali citaoci postova dajuci plus i minus, pa jos ako ti neko sa vecim autoritetom da plus na tvoj komentar onda tvoj autoritet vise raste nego ako ti plus da neko sa manjim sopstvenim autoritetom. Naravno, jedina falinka ove ideje je sto ona znaci da neko mora da se cima da to napravi :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 14.06.2012, 23:06

LucicNS je napisao:Nije da sam neki frend sa Djordjetom, ali pratim pazljivo i njegove komentare vezane za turnire,
jer sto ih je vise, dobijam objektivniju sliku o istima.

Marko i ja se sukobljavamo po mnogim pitanjima, što na forumu, što u sali.

Sa druge strane nikada nisam imao problem sa Markom što se tiče brojanja, laganja, pardon-nepardon situacija... Mislim da ni Marko nije takve probleme imao sa mnom. Lično, volim da igram protiv Marka jer je on kvalitetan igrač a kako god da igra, atipičan je. Dešavalo se da ne razgovaramo a da odigramo po 20 setova. To treba videti :)

Tako da ako Marko podrži mene (ili ja njega) to apsolutno ne znači da smo se mi nešto potajno dogovorili nego da baš, baš imamo isti pogled na tu temu.

Marko i Glavaš su veći drugovi nego Glavaš i ja. Oni mogu jedno drugom da kažu psovku pa da to ne bude uzeto za zlo. Ja kad nekog psujem, stojim iza toga pa makar se i posle toga tukli. E u tome je razlika. Ako Marko kaže Glavašu, ovo ti ne valja. Glavaš kaže, ma jbg takva je situacija i preko toga se pređe prilično lako. Ja kada kažem nešto a Glavaš kaže ma jbg takva je situacija, onda ja kažem, jbg onda menjaj jer ja neću tako.

Mislim da mene niko nije shvatio (mislim na organizatore iz Bečeja).

Stalno govorim u čemu je osnovni problem Bečeja. To je odnos kvalitet - cena!

Za ubedljivo najskuplji turnir mora da budu ubedljivo najbolji uslovi - ALI UBEDLJIVO.

Neću da mene neko prisiljava da jedem nešto što ne volim! Za 500 dinara u Novom Sadu (prilično skupljem od Bečeja) mogu da imam super ručak koji se meni sviđa. Zašto da plaćam 500 dinara za kolenicu koju neću da jedem samo sa kupus salatom koju takođe ne volim. Shvatate poentu.

Razumem ja organizatore, ali oni ne razumeju mene. Oni ne žele da naprave nijedan kopromis i to su jasno stavili do znanja. Miki Persson Čović dođe i igra samo apsolutno kategoriju i nikad nije jeo kolenicu jer je uopšte ne jede, NIKAD NIJE JEO! ALI JE UVEK PLATIO I CENU KOLENICE!

Po meni bi fer bilo da se odvoji sve pa ko šta voli neka uzme.

Jedna kategorija 500 dinara,
Dve kategorije 1000 dinara,
jedan kategorija + kolenica 1000 dinara,
dve kategorije + kolenica 1500 dinara.

ili da sve zajedno košta 1000 dinara (2 kategorije + kolenica) ali onda ne bi bilo fer prema onima koji igraju samo jednu (apsolutnu kategoriju).

Za one argumente o druženju:

U životu nisam popio kap alkohola (može da mi pokrene napad) pa mi cirkanje posle turnira nije opcija. Slušanje narodnjaka unutar zagušljive sale sa lošim ozvučenjem takođe mi nije opcija.
Volim da se družim. U sali pričam sa jako puno drugara. Postao sam jako dobar sa Davorom Tintorom, Dejan Petrovićem, Slavišom MIlenkovićem, sa još dosta njih ali verovatno nepoznatih većini sa foruma pa ih ni ne pominjem... Dosta ljudi me pita za savet, dosta ljudi me pita za novosti iz novosadskog pingića, dosta mi prepričava njihove dogodovštine. To je lepo druženje i mi se stvarno lepo zabavljamo. Ali to se podrazumeva a ne da se iznosi kao argument koji diže cenu turnira.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod djordjestanic » 14.06.2012, 23:09

ivan je napisao: Nego slusaj Francuz, mozes li ti da bijes Stanica? Ako ga pobedis, stices pravo da formulises svoju teoriju o nekom elementu stonog tenisa, koju cemo onda svi morati da postujemo jer ces biti najjaci na forumu.

Ne biju mene nikakvi englezi ni francuzi, BRE :)

Kada bi ti sada poštovao moju teoriju bi bi bolji igrač, ali ti ne poštuješ ničiju teoriju, PA NI SVOJU! U praxi igraš kao Pera Kojot Super Genije (nazad za crtaći sto).

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja