djordjestanic je napisao:Nebitno. Važno je da klokoćeš![]()
![]()
Da li bi bili ljubazni gospon Stanić da mi pojasnite pojam klokotanja,srčanog i guznog?

djordjestanic je napisao:Nebitno. Važno je da klokoćeš![]()
![]()

bindra je napisao:Ja sam sa Goranom Grkavcem cesto na treningu praktikovao da odigramo jednu partiju samo pimpl,i mogu reci da je vrlo korisno.Prvo se oznojis dobro jer na svaku loptu moras da se namestis i drugo provalis mnogo nacina u toj vrsti igre sa kojima mozes da resis poen bez napada.Kasnije smo uveli vezbu da ko servira mora da udje na vracenu loptu spinom ma gde ona da padne. I to nije losa vezba(trebao bi to da radim cesce jer sam nesto mnogo poceo da pimplam u poslednje vreme)
......Pedja je napisao:bindra je napisao:Ja sam sa Goranom Grkavcem cesto na treningu praktikovao da odigramo jednu partiju samo pimpl,i mogu reci da je vrlo korisno.Prvo se oznojis dobro jer na svaku loptu moras da se namestis i drugo provalis mnogo nacina u toj vrsti igre sa kojima mozes da resis poen bez napada.Kasnije smo uveli vezbu da ko servira mora da udje na vracenu loptu spinom ma gde ona da padne. I to nije losa vezba(trebao bi to da radim cesce jer sam nesto mnogo poceo da pimplam u poslednje vreme)
I ja sam to primetio...da pimplaš..........

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju