)
)Pedja je napisao:Vet-Spin 3-Pikaso 2...Čestitam Bindri i Basari na fer ponašanju i sportskoj borbi...

Pedja je napisao:Vet-Spin 3-Pikaso 2...Čestitam Bindri i Basari na fer ponašanju i sportskoj borbi...
ali opet nije lose.Nedja stvarno dobro igra sa antispinom i mnogima pravi probleme.Uzesmo po poen tamo gdeje moglo
Dobio sam jedan singl,drugi izgubio.Propustimo da u dublu na 2:0 u partijama resimo mec i izgubimo na razliku u petom setu.Onda je Basara u odlucujucem mecu dobio singl i tako dodjosmo do nove pobede u ligi
...Pored svega-dobro ste prošli...Za revanš vam nećemo prepustiti ni poen...Rezime:Vet-Spin 3-Pichaso 2 
bindra je napisao:Samo da pojasnim-da mi je Basara juce bio budan u dublu,bilo bi realnih 3:2 za nas...covek je bio prehladjen i ko zna cime se nakljukao pre meca pa je maltene setao po sali ko izgubljen.Ali u revansu cemo to ispraviti,jer sigurna dva poena imamo uvek(zna se protiv koga)i ostaje samo da Baki uzme poen Nedji ili ja ako budem raspolozen takodje a dubl je realno nasa sansa.Tako da je ovo juce realno vas maximum a nas minimum...
/

Basara je šetao ko izgubljen posle onog tvog servisa...dobro da te nije krnuo reketom kad ga je zavrljačio na zemlju...

Jel ti imas uopste neku pobedu u singlu u ligi 
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju