Posle toga sam razmišljao, kolika je zaista isplativost tih skupih guma? Za par tenergyja koje mogu da traju max godinu dana, ako se trenira 3x nedeljno, mogu da se uzmu dve gume za auto i da se voziš nekoliko godina njima!!!
Uvek smo pričali da onaj ko zna da igra, jer je tu bitnije znanje, a ne oprema, jer oprema ne igra sama, on će dobro igrati i sa jeftinijim gumama, pa me zanima vaše mišljenje, da li je isplativije po vama kupiti neke gume koje koštaju max 30 evrića par (mada je i to dosta), pošto se to smatra potrošnom robom, ili je bolje, osloniti se na nove tehnologije i dati 110e za nešto što može da ti traje i jedan dan, ako ti se desi maler kao meni, pa čak i gori, da je otpalo parče gume, nenamernom požrtvovanom igrom?
Za drvo mogu da se složim da je ok izdvojiti neku malo veću sumu i kupiti dobro drvo, jer njim možeš igrati i narednih 30 godina, ako ga malo pričuvaš (čukanja, grebanje mu neće naškoditi, tj. neće uticati na njegove performanse), ali dati pare za nešto što svakako moraš da promeniš (pa makar i ne igrao uopšte njima, jer gume vremenom gube svoja svojstva od stajanja) i što u velikoj meri košta koliko i odlično drvo, tu ne mogu da se složim, barem ne posle ovog što se meni danas desilo...
Kakva su vaša mišljenja? Koju posluku porati???