Tenergy bez sumnje pruza najvecu energiju i agresivnos' i, iako je katapult efekat postojao i dosta pre njih i imaju ga i druge gume, to je u poredjenju sa tenergy-jem veoma skromno. Naravno, sve to ide sa cenom, nesto dobijas, a nesto gubis. Svodi se na to sta ti najvise lezi. Ja npr. ne bih nikada navikavao svoj forhend na tenergy, dok mi se 05fx bas svidela za bekend. Elem, bas kao sto je i Djordje zakljucio, i druge gume itekako imaju svojih prednosti. Spin na spin? Nista lakse sa gumama koje ja vucem po forhendu - mekane, "osecajne", srednje brze do brze i sa srednjim do niskim uglom bacanja. Igrao sam nedavno poen sa zajebanim superligasem

...mada sam ga izgubio neuspelim pokusajem da se, nakon nekoliko razmena po dijagonali, proslavim jakim udarcem po paraleli
Doduse, jos uvek nisam nasao zamenu za sveze prelepljenu Almanu Sound (i verovatno nikada i necu

). Neverovatno koliko mi je sa tom gumom bilo jednostavno i sigurno da napadam bilo sta sto posalje protivnik. Bilo da je jako rezana, spinovana, prazna, ili lelujava od materijala, male varijacije su bile dovoljne da jak spin ide tamo gde zelim. Ni sa jednom gumom nove generacije koju sam probao nisam uspevao tako da igram spin na spin blizu stola, odmah po odskoku. Tada sam bio mnogo zajeban dubl igrac bas zbog toga (i mozda sto sam imao 25 kg manje

, pa sam mogao sve da jurim forhendom). ...a i sad drolje pomerise dubl, no to je neka skroz druga prica... Takodje, sa ovim tensor gumama opisanih karakteristika, mnogo je teze izvesti jak napad na rezanu loptu. Navrtka je car, ali ostaje utisak da sam tu izgubio nesto bitno.
Enivej, htedoh reci da ni taj tenergy nije neka dogma. Kome vise lezi nesto drugo, on bi mu samo smetao a, iako je nesumnjivo najagresivniji, i druge gume mogu biti sasvim dovoljno agresivne. "U rukama Mandusica Vuka..."

Djordje, ako budes ikada u prilici, probaj Boost TX, ali bas taj - TX. Cenim iz ovoga sto si napisao da bi ti se mogao svideti.