iz bekenda vec imas sigurnost u sebe i nema da ti predstavlja neki problem mala promena stava..
koja ti najvise smeta i previse te zatvara dobar primer je mec sa levorukim kad zbog loseg stava pimplas 2-3x iz forhenda i kad s bekenda juris lopticu na forhend, nesto kasnije 1:02 poceo poen pogodio si uvodni spin, bez pripreme nogama( da si se namestio verovatno bi mogo bolje da iskontrolises i jace da udaris, bez obzira sto si osvojio taj poen kad je doslo do razmene s distance posle jednog spina na drugi si se namestao pesacenjem.. isto to ti je zasmetalo i nisi stigo lopticu na prvom klipu kad je protivnik umesto u bekend okrenuo u forhend (0:57-0:59)
djordjestanic je napisao:I ja imam problem kad naletim na boljeg igrača.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa lošijim nemam problema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glupo mi je da ti to pričam ovako preko ekrana. Kada bi odigrali desetak setova sve bi ti bilo jasno.
Samo da ti malo pojasnim. Nije reket spor nego ti.
Ne krećeš se uopšte na nijednom od tri snimka koji si pustio. Nijedanput nisi povukao spin da bi gradio poziciju. Uvek si čekao protivnika. Čak i kad si vukao forhend spin radio si to bez tela, sa skupljenom rukom bez upotrebe tela i nogu i svaki sledeći spin te je dovodio u sve veći problem. To što ti neko kaže bravo zato što si vezao 4-5 spinova iz kontre i visokog štopa, je lepo.
ALI JE ZABLUDA ZA TEBE! (ili nisi postavio neki tvoj reprezentativni snimak)
Naravno, ti možeš da mi veruješ a možeš i da mi ne veruješ.
Pogrešna ti je percepcija šta je potrebno za realnu partiju.
Spin na spin?
Pa to nisam video nijednom da si pokušao. Znam da kad ja igram procenat poena koji se igraju spin na spin je ispod 1%. Snimi svoj meč pa uporedi. Vežbanje spin na spin je jako lepo za duši i totalno nekorisno za meč.
Ako treniraš, treniraj ono što ćeš igrati na meču!
jbgwtf je napisao:neam klipal voleo bih da imam cime da ga napravim,i prvi bi se osudio, time bi sigurno ispravio neke greske koje pravim.. Ovako samo kad mi neko ukaze na nesto trudim se da ispravim.. A nekih sam svestan i radim na njima.. A ako se ne slazes za prethodni ispravi me, al obrazlozi coveku sta, kako i zasto .. Ovde se ne treba dovodi u pitanje ono sto ja mogu u praksi, vec dal ono sto sam reko funkcionise, i dal Bi to unapredilo igru..
djordjestanic je napisao:I ja imam problem kad naletim na boljeg igrača.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa lošijim nemam problema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glupo mi je da ti to pričam ovako preko ekrana. Kada bi odigrali desetak setova sve bi ti bilo jasno.
Samo da ti malo pojasnim. Nije reket spor nego ti.
Ne krećeš se uopšte na nijednom od tri snimka koji si pustio. Nijedanput nisi povukao spin da bi gradio poziciju. Uvek si čekao protivnika. Čak i kad si vukao forhend spin radio si to bez tela, sa skupljenom rukom bez upotrebe tela i nogu i svaki sledeći spin te je dovodio u sve veći problem. To što ti neko kaže bravo zato što si vezao 4-5 spinova iz kontre i visokog štopa, je lepo.
ALI JE ZABLUDA ZA TEBE! (ili nisi postavio neki tvoj reprezentativni snimak)
Naravno, ti možeš da mi veruješ a možeš i da mi ne veruješ.
Pogrešna ti je percepcija šta je potrebno za realnu partiju.
Spin na spin?
Pa to nisam video nijednom da si pokušao. Znam da kad ja igram procenat poena koji se igraju spin na spin je ispod 1%. Snimi svoj meč pa uporedi. Vežbanje spin na spin je jako lepo za duši i totalno nekorisno za meč.
Ako treniraš, treniraj ono što ćeš igrati na meču!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 5 gostiju