Potreban hitan savet!!!!

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Potreban hitan savet!!!!

Postod profesionalac » 09.12.2011, 00:22

pa nekako mi nema katapult na bekendu.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod ivan » 09.12.2011, 00:31

Aa, i ti si od ovih sto ne mogu da igraju ako guma ne odbija loptu sama, nego mora da se pomeri ruka :)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod profesionalac » 09.12.2011, 00:35

greska!!!hocu da ubrzam igru jer svaki put kad naletim na nekog brzog igraca ja imam problem.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod djordjestanic » 09.12.2011, 03:03

I ja imam problem kad naletim na boljeg igrača. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa lošijim nemam problema :P :P :P :P :P

Glupo mi je da ti to pričam ovako preko ekrana. Kada bi odigrali desetak setova sve bi ti bilo jasno.

Samo da ti malo pojasnim. Nije reket spor nego ti.

Ne krećeš se uopšte na nijednom od tri snimka koji si pustio. Nijedanput nisi povukao spin da bi gradio poziciju. Uvek si čekao protivnika. Čak i kad si vukao forhend spin radio si to bez tela, sa skupljenom rukom bez upotrebe tela i nogu i svaki sledeći spin te je dovodio u sve veći problem. To što ti neko kaže bravo zato što si vezao 4-5 spinova iz kontre i visokog štopa, je lepo.

ALI JE ZABLUDA ZA TEBE! (ili nisi postavio neki tvoj reprezentativni snimak)

Naravno, ti možeš da mi veruješ a možeš i da mi ne veruješ.

Pogrešna ti je percepcija šta je potrebno za realnu partiju.

Spin na spin?

Pa to nisam video nijednom da si pokušao. Znam da kad ja igram procenat poena koji se igraju spin na spin je ispod 1%. Snimi svoj meč pa uporedi. Vežbanje spin na spin je jako lepo za duši i totalno nekorisno za meč.

Ako treniraš, treniraj ono što ćeš igrati na meču!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod jbgwtf » 09.12.2011, 04:26

probaj da vezes desnu nogu za radiator da ne ide ispred leve :) iz bekenda vec imas sigurnost u sebe i nema da ti predstavlja neki problem mala promena stava.. :) koja ti najvise smeta i previse te zatvara dobar primer je mec sa levorukim kad zbog loseg stava pimplas 2-3x iz forhenda i kad s bekenda juris lopticu na forhend, nesto kasnije 1:02 poceo poen pogodio si uvodni spin, bez pripreme nogama( da si se namestio verovatno bi mogo bolje da iskontrolises i jace da udaris, bez obzira sto si osvojio taj poen kad je doslo do razmene s distance posle jednog spina na drugi si se namestao pesacenjem.. isto to ti je zasmetalo i nisi stigo lopticu na prvom klipu kad je protivnik umesto u bekend okrenuo u forhend (0:57-0:59)
sto sam hteo da kazem je da pre svakog udarca moras da se namestis nogama :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod djordjestanic » 09.12.2011, 04:54

Sad kad si sve to lepo iskomentarisao lepo postavi svoj video da te vide ljudi sa foruma...

Možda znaš, možda ne znaš ali kad te vidimo na delu znaćemo sa kim imamo posla....
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Postod jbgwtf » 09.12.2011, 06:12

neam klip :( al voleo bih da imam cime da ga napravim,i prvi bi se osudio, time bi sigurno ispravio neke greske koje pravim.. Ovako samo kad mi neko ukaze na nesto trudim se da ispravim.. A nekih sam svestan i radim na njima.. A ako se ne slazes za prethodni ispravi me, al obrazlozi coveku sta, kako i zasto .. Ovde se ne treba dovodi u pitanje ono sto ja mogu u praksi, vec dal ono sto sam reko funkcionise, i dal Bi to unapredilo igru..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod profesionalac » 09.12.2011, 08:47

djordjestanic je napisao:I ja imam problem kad naletim na boljeg igrača. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glupo mi je da ti to pričam ovako preko ekrana. Kada bi odigrali desetak setova sve bi ti bilo jasno.

Ne krećeš se uopšte na nijednom od tri snimka koji si pustio. Nijedanput nisi povukao spin da bi gradio poziciju. Uvek si čekao protivnika. Čak i kad si vukao forhend spin radio si to bez tela, sa skupljenom rukom bez upotrebe tela i nogu i svaki sledeći spin te je dovodio u sve veći problem. To što ti neko kaže bravo zato što si vezao 4-5 spinova iz kontre i visokog štopa, je lepo.

Spin na spin?

Pa to nisam video nijednom da si pokušao. Znam da kad ja igram procenat poena koji se igraju spin na spin je ispod 1%. Snimi svoj meč pa uporedi. Vežbanje spin na spin je jako lepo za duši i totalno nekorisno za meč.

ima tu malo i istine u tome sto si napisao..znam da sam spor.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod djordjestanic » 09.12.2011, 12:58

jbgwtf je napisao:neam klip :( al voleo bih da imam cime da ga napravim,i prvi bi se osudio, time bi sigurno ispravio neke greske koje pravim.. Ovako samo kad mi neko ukaze na nesto trudim se da ispravim.. A nekih sam svestan i radim na njima.. A ako se ne slazes za prethodni ispravi me, al obrazlozi coveku sta, kako i zasto .. Ovde se ne treba dovodi u pitanje ono sto ja mogu u praksi, vec dal ono sto sam reko funkcionise, i dal Bi to unapredilo igru..

Bilo koji telefon sa kamerom je dovoljan...
Korisnikov avatar
djordjestanic

Postod profesionalac » 09.12.2011, 18:09

djordjestanic je napisao:I ja imam problem kad naletim na boljeg igrača. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Spin na spin?

ali djordje ja pingic igram za dusu,a ne za mec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema