ekstra ideja!!!!!!!!!!!svaka cast!!!
navijam da ti uspe ova zamisao!!!posto sam se sad probudio iz popodnevne dremke malo sam zatecen (pozitivno) pa cu svoje misljenje da dam malo kasnije.
Vladojica je napisao:djordjestanic je napisao:Brend će se stvarno zvati Tesla?
Ja sam shvatio da se brend zove Table Tennis Serbia (TTS), a Tesla OFF+ je naziv drveta
I bice bas cool da se reketi zovu po nekim domacim nazivima, recimo da ne bude Cayman, nego npr. Mangulica, sto bi imalo veze i sa udarom loptice o ivicu stola

Vladojica je napisao:djordjestanic je napisao:Brend će se stvarno zvati Tesla?
Ja sam shvatio da se brend zove Table Tennis Serbia (TTS), a Tesla OFF+ je naziv drveta
I bice bas cool da se reketi zovu po nekim domacim nazivima, recimo da ne bude Cayman, nego npr. Mangulica, sto bi imalo veze i sa udarom loptice o ivicu stola

.Ima tu ideja raznih,sigurno ti ne manjka .
Pozdrav i puno srece ti zelim,obecavam da cu da kupim jednu dasku.
Svi smo se složili da bi drvo trebalo da ima recimo OFF karakteristike, slično TBS-u, M.Maze-u, ili ALC-u, a ja bih dodao i ovo što sam prvo napisao, da pored univerzalnog naziva drveta, možeš dodati i svoje ime (npr. umesto Butterfly Timo Boll, da stoji Tesla Dejan Milinković, to bi dobro zvučalo, zar ne?)

First je napisao:Ja sam oduševljen!!! Zamisli koji bi to bio kuriozitet da možeš da imaš drvo sa svojim imenom, LOLSvi smo se složili da bi drvo trebalo da ima recimo OFF karakteristike, slično TBS-u, M.Maze-u, ili ALC-u, a ja bih dodao i ovo što sam prvo napisao, da pored univerzalnog naziva drveta, možeš dodati i svoje ime (npr. umesto Butterfly Timo Boll, da stoji Tesla Dejan Milinković, to bi dobro zvučalo, zar ne?)
![]()
![]()
. Ne znam sta je Marko planirao, ali vidim da ce biti dosta ideja u pogledu drva
. Meni je ovo tako inspirativna tema da bih sad otisao negde gde se prodaju ti furniri, kupio par, kupio lepak, uzeo testericu sa tehnickog obrazovanja i poceo da pravim reket
.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju