od djordjestanic » 25.11.2011, 01:52
Evo ga opet.
Nema problema, biće kuknjave za neko vreme.
Snimi sledeći meč pa da vidimo taj Ferari.
Tenergy ima dve (velike) mane.
BEZOBRAZNO je skup.
Mnogo je težak.
Prvo se rešava plastikom veličine 9 x 5 cm koju žmurećki podmetneš u prodavnici a u sebi psuješ dok to radiš.
Druga mana je još mnogo nezgodnija. Jako me boli ruka od težine. Zato sam prešao na 1,9 + 1,7.
Gubitak u brzini u odnosu na max sam hteo da rešim sa bržim drvetom. Ali to nije to. Svako od nas ima prirodnu brzinu na kojoj može da igra sa uspehom. Ta brzina je u stvari jednaka sa brzinom drveta. Moja brzina je OFF. Niko od veterana sa kojima sam igrao ili koje sam video nema u ruci brzinu veću od OFF.
Možda samo Sarić Dragan i Sokić Milorad ali ni njih dvojica nemaju kondicije u plućima da duže mogu da igraju na nivou višem od OFF, dakle i njima je OFF realni maksimum.
Vrlo rado bi ja uzeo drvo od 50 grama ali nijedno tako lako drvo nema dovoljno energije da se meri sa ALC-om il Photinom.
Ovaj uvod ti pišem zbog tvoje kombinacije.
Primorac Carbon + donic coppa JO platin max može da bude dobra. MOŽE DA BUDE DOBRA ali verovatno za tebe neće biti. Zašto?
Zato što ne treniraš 5 x 3 sata nedeljno.
Tvoja brzina (po onom snimku) je daleko od potrebno za agresivnu igru sa forhendom.
Primorac Carbon zahteva da ga u rukama drži neko ko je Primorac. Znači agresivan, blizu stola, spin od početka do kraja pa ko više izdrži. Koliko sam ja video to nije tvoj stil.
Uzmi ALC + T05 i nemoj da kažeš bilo šta nego odigraj ceo trening pa onda ćeš osetiti mnogo prirodniju putanju od Primorca Carbona pa da je na njemu bilo koja guma.
A da, donic coppa JO platin max se brzo troše i te gume ne mogu da se nose čak ni u pimplu sa Tenergy-ijem.
A ako hoćeš da testiraš bilo koji reket sa bilo kojim gumama, ima turnira koliko hoćeš pa navrati.
P.S. Izgleda da me ljudi pogrešno shvataju. Nisam ja uopšte advokat od tenergy-ija. Jako velikom broju ljudi kažem da tenergy baš nije za njih. No, trenutno je to najbolja guma koju možemo da kupimo u Srbiji.
Jedine dve gume koje sam osetio da mogu da mu pariraju je Xiom Omega (mislim) i KilerSpin Fortissimo.
Xiom će Gimi da isproba pa da nam prenese utiske a protiv Fortissima sam samo igrao ali osetio sam njenu energiju ali voleo bih da to stavim na svoje drvo pa da vidim da li vredi čemu.