Veteranska liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Veteranska liga

Postod ZoranV » 20.11.2011, 19:42

bindra je napisao:Picaso dobio Milan 4:1 izgubili od Zagrej kopita 4:1
Ja tek nalepio Tenergy i jedva sam se sastavio kao da nikad nisam igrao sa tim gumama.Protiv Gileta Veselinovica vodim po obicaju sa 2:0 i izgubim na razliku, a Mile Sokic me pocistio(normalno)njemu ne smeta rotacija sa tenergy-ja kao ostalima,kupi sve i sa stola i oko stola :good: :good:
Krckamo polako poencice-ovo nam druga pobeda i imamo sansu ako dobijemo dubl protiv Balkanskog Spijuna(vodimo sa 2:0)ili neki singl(malo sutra)onda bi to bila treca pobeda. :thumbsup: :thumbsup:

Lebati a odakle vam onaj 1 od Zagrej kopita, da nije bilo 0:5 :nono:
A ja dobio dve singl od Mrmota (elektroinzenjeri generacija) i Anton jednu, 3:2 za nas, a od one politicke stranke/koalicije samo sam dobio set od Madjera...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ZoranV » 20.11.2011, 19:50

Pedja: 'hvala,hvala...a za sledeću sezonu možda te privuče ono Vet...'

Pa mozda ako se budete zvali VetBros...
ZoranV

Postod Pedja » 20.11.2011, 21:49

ZoranV je napisao:
Ja tek nalepio Tenergy i jedva sam se sastavio kao da nikad nisam igrao sa tim gumama.Protiv Gileta Veselinovica vodim po obicaju sa 2:0 i izgubim na razliku, a Mile Sokic me pocistio(normalno)njemu ne smeta rotacija sa tenergy-ja kao ostalima,kupi sve i sa stola i oko stola :good: :good:
Krckamo polako poencice-ovo nam druga pobeda i imamo sansu ako dobijemo dubl protiv Balkanskog Spijuna(vodimo sa 2:0)ili neki singl(malo sutra)onda bi to bila treca pobeda. :thumbsup: :thumbsup:

A ja dobio dve singl od Mrmota (elektroinzenjeri generacija) i Anton jednu, 3:2 za nas, a od one politicke stranke/koalicije samo sam dobio set od Madjera...

Na sajtu lige stvarno piše da su izgubili od kopitara 5-0! :shock: :o :?
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 20.11.2011, 21:55

ZoranV je napisao:Pedja: 'hvala,hvala...a za sledeću sezonu možda te privuče ono Vet...'

Pa mozda ako se budete zvali VetBros...

Pristupiti Vet Spinu nije baš tako jednostavno(pragnje za obojcu) :grin:
Pedja

Postod bindra » 21.11.2011, 00:01

ZoranV je napisao:

Pa verovatno sam racunao poen za mene protiv Gileta jer mi je servirao iz ruke sa anti spinom pri 2:2 i 10:9 za njega,jer se bio prepao da se ne sramoti i izgubi od pocetnika :good: :good: :good:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ZoranV » 21.11.2011, 10:05

Pa Gile igra sa svacim, ali mislim da antispin nije nikad koristio...
ZoranV

Postod First » 21.11.2011, 17:22

Gile koliko ja znam koristi soft :this:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod bindra » 21.11.2011, 23:21

Ma nije bitno,mislim da je igrao to vece sa dva softa,jedan sa a drugi bez sundjera...U svakom slucaju izgubili smo sa 5:0 a poen nisam hteo da ukradem nego sam mislio da je Basara uzeo jedan.Ovom prilikom se izvinjavam gospodi iz Zagrej kopita :hello: :hello: :hello:
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod bindra » 02.12.2011, 00:40

Veceras u Imt-eu Picaso-Aurora green 3:2 Ja izgubio prvi singl i Basara takodje a u dublu gubimo sa 0:2 i preokrenemo na 3:2. onda Basara dobije drugi singl i ja u odlucujucem mecu dobijem Vladu Makedonca sa 3:0 :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Udrugom mecu protiv Vutre izgubismo"ocekivano"sa 0:5 mada sam u poslednjem singlu imao 2:1 protiv Krleta "svinje" i ne uspem da izdrzim do kraja i dobijeme ali jedva :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Odigrali smo i zaostali deo meca protiv Balkanskog spijuna-bio samo Cvorovic,igrao sam dobro i namucio ga 1:3 kaze mi covek da sam dosta napredovao od proletos kada smo poslednji put igrali :amen: Basara takodje izgubi od njega i sad je 2:2 u mecu,tako da jos imamo sansu u dublu da uradimo nesto :good: nikad se nezna :hello:
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 02.12.2011, 09:44

Mi smo trebali da igramo protiv Dobanovaca i Primara.Pojavio se samo prof. Ilić...Nismo hteli 5-0 službeno da dobijemo,pa smo odložili(mada smo trebali,to nepojavljivanje je nepoštovanje lige i protivnika!).Onda se pojave Experti sa sličnom problematikom i odigramo meč sa njima(vanredno 15. kolo).Bili besni valjda pa nas razguziše najcrnje(samo ja uzeo jedan set Peri) 5-0... :cry:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja