.First je napisao:Elem, kao što znate, Joola već neko vreme ima na akciji drvo Bomb Fast MCD i gume Mambo GP. Cena akcije je 59€, inače ako bi kupovali po redovnoj ceni, koštalo bi 90€. Moram biti iskren da sam u početku bio malo sumnjičav, ali sam danas imao prilike da igram malo sa tom kombinacijom, pošto je drugar već uzeo i poprilično sam se iznenadio koliko je dobra. Drvo je sjajno, veoma brzo i što je meni jako čudno, ima izuzetno veliku kontrolu, daje dobar osećaj pri velikim bzinama. Drvo je stvarno brzo. Gume su takodje odlične, idu u debljini 1.8mm, pa pošto je drvo dosta brzo, a i one nisu spore i više nego dobro uskladjena brzina i kontrola. Spin je sjajan, odlične za igru sa stola i poludistance. Već sam igrao sa Mambo H i iskren da budem, nisam baš bio oduševljen, pa sam mislio da će tako biti i sa ovim gumama, ali sam se prevario. Potpuno se drugačike ponašaju, novija je tehnologija i malo su mekše. Danas sam naručio dva, za mene i mog oca. Sjajna kombinacija za relativno pristojnu cenu. Kad stignu (očekujem sreda, četvrtak, neće moći pre toga) i kad budem malo više igrao, dobićete i detaljniji izveštaj. Prvi utisci su više nego pozitivni.
djordjestanic je napisao:Od kada sam na forumu ja ovu kombinaciju stalno propagiram.
Ko hoće da da manje od 60€ za reket a da bude dobar neka kupi ovo.
Naravno, ta guma nije ni približna klasi tenergy guma i nemojte da to mešate. Mambo jednostavno nema dovoljno katapult potencijala.
Opet, ko nema dve godine treninga 3 x nedeljno u kontinuitetu ni ne treba da razmišlja o tenergy gumama, jer ćete više pokvariti ruku nego što će vam guma pomoći.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju