Joola akcija

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Joola akcija

Postod First » 12.11.2011, 22:40

Elem, kao što znate, Joola već neko vreme ima na akciji drvo Bomb Fast MCD i gume Mambo GP. Cena akcije je 59€, inače ako bi kupovali po redovnoj ceni, koštalo bi 90€. Moram biti iskren da sam u početku bio malo sumnjičav, ali sam danas imao prilike da igram malo sa tom kombinacijom, pošto je drugar već uzeo i poprilično sam se iznenadio koliko je dobra. Drvo je sjajno, veoma brzo i što je meni jako čudno, ima izuzetno veliku kontrolu, daje dobar osećaj pri velikim bzinama. Drvo je stvarno brzo. Gume su takodje odlične, idu u debljini 1.8mm, pa pošto je drvo dosta brzo, a i one nisu spore i više nego dobro uskladjena brzina i kontrola. Spin je sjajan, odlične za igru sa stola i poludistance. Već sam igrao sa Mambo H i iskren da budem, nisam baš bio oduševljen, pa sam mislio da će tako biti i sa ovim gumama, ali sam se prevario. Potpuno se drugačike ponašaju, novija je tehnologija i malo su mekše. Danas sam naručio dva, za mene i mog oca. Sjajna kombinacija za relativno pristojnu cenu. Kad stignu (očekujem sreda, četvrtak, neće moći pre toga) i kad budem malo više igrao, dobićete i detaljniji izveštaj. Prvi utisci su više nego pozitivni. ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Re: Joola akcija

Postod Vladojica » 12.11.2011, 22:50

Nemojte da kupujete ovu kombinaciju za 59 evra, imacete na berzi kod Firsta za dve nedelje za 45e :D

P.S. Ako neko iz Joole cita ovo, stvarno bi trebao da ti da neki godisnji popust na njihovu opremu :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 12.11.2011, 23:03

Kad nisam dobio od Butterflyja, ne verujem da cu ni od njih :-) :-)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod profesionalac » 12.11.2011, 23:14

First je napisao:Elem, kao što znate, Joola već neko vreme ima na akciji drvo Bomb Fast MCD i gume Mambo GP. Cena akcije je 59€, inače ako bi kupovali po redovnoj ceni, koštalo bi 90€. Moram biti iskren da sam u početku bio malo sumnjičav, ali sam danas imao prilike da igram malo sa tom kombinacijom, pošto je drugar već uzeo i poprilično sam se iznenadio koliko je dobra. Drvo je sjajno, veoma brzo i što je meni jako čudno, ima izuzetno veliku kontrolu, daje dobar osećaj pri velikim bzinama. Drvo je stvarno brzo. Gume su takodje odlične, idu u debljini 1.8mm, pa pošto je drvo dosta brzo, a i one nisu spore i više nego dobro uskladjena brzina i kontrola. Spin je sjajan, odlične za igru sa stola i poludistance. Već sam igrao sa Mambo H i iskren da budem, nisam baš bio oduševljen, pa sam mislio da će tako biti i sa ovim gumama, ali sam se prevario. Potpuno se drugačike ponašaju, novija je tehnologija i malo su mekše. Danas sam naručio dva, za mene i mog oca. Sjajna kombinacija za relativno pristojnu cenu. Kad stignu (očekujem sreda, četvrtak, neće moći pre toga) i kad budem malo više igrao, dobićete i detaljniji izveštaj. Prvi utisci su više nego pozitivni. ;)

pazi ja igram sa mambo gp vec godinu i po dana,ali sa max verzijom.za te pare guma je ekstra i mogu da ti kazem da mi se jos nije izlizala i kao nova je,a treniram dva do tri puta nedeljno.i bas mogu da je pohvalim jer sam pre nje igrao sa sriver fx a ova je bolja sto puta.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod First » 12.11.2011, 23:41

Odlično, hvala na iskustvima i na dobrim preporukama.
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 13.11.2011, 00:40

Od kada sam na forumu ja ovu kombinaciju stalno propagiram.

Ko hoće da da manje od 60€ za reket a da bude dobar neka kupi ovo.

Naravno, ta guma nije ni približna klasi tenergy guma i nemojte da to mešate. Mambo jednostavno nema dovoljno katapult potencijala.

Opet, ko nema dve godine treninga 3 x nedeljno u kontinuitetu ni ne treba da razmišlja o tenergy gumama, jer ćete više pokvariti ruku nego što će vam guma pomoći.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 13.11.2011, 00:54

djordjestanic je napisao:Od kada sam na forumu ja ovu kombinaciju stalno propagiram.

Ko hoće da da manje od 60€ za reket a da bude dobar neka kupi ovo.

Naravno, ta guma nije ni približna klasi tenergy guma i nemojte da to mešate. Mambo jednostavno nema dovoljno katapult potencijala.

Opet, ko nema dve godine treninga 3 x nedeljno u kontinuitetu ni ne treba da razmišlja o tenergy gumama, jer ćete više pokvariti ruku nego što će vam guma pomoći.

U pravu si... :thumbsup:
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 13.11.2011, 09:56

Nesa Ilic je hvalio Mambo GP...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod mariomil » 13.11.2011, 11:16

ja sam igrao s donicom i stigom gumom na forhendu ali mi taj donic coppa nije valjdala ništa nikada nisam mogao dobro povući... i uzm karbonsko drvo ( čovjek mi poklonio koji se tim bavi kaže da ga je kupio poslije europ. prvenstva dobro drvo lagano brzo) i sada sam kupio dosta jeftino tenergy 64 da vidim kako će to izgledati. kada god sam igrao protiv nekoga igrača malo jačeg imao sam problema na moj spin bekendom on udari 3 puta jače i odmah sam znao da su mu tene... e pa sad hoću da i to probam

ja sam imao nepovijerenje prema jooli i nikada nisam igrao s njima ali kako ovdje vidim ima dosta zadovoljnih ljudi
mariomil

Pridružio se: 13.11.2011, 11:08

Postod First » 16.11.2011, 17:26

Stigao reket, ispoštovali su rok, to mi se svidja ;) Elem, prvi utisak je da je kvalitet izrade na vrlo visokom nivou i da je vrlo lagan, tačno 150 gr. Nisam stigao da ga isprobam (danas mi je slava, pa nije red :-D), sutra ću malo trenirati, pa javljam detaljnije, a sad sličice. Jedino što malo kvari utisak je što je glava malo deblja, nisam baš navikao na to, ali zato je drška fenomenalna, odlično leži u ruci. Čini mi se da je dosta brz, malo sam "pimplao" lopticu i poprilično visoko odskače.

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Slika

Poslednji put menjao First dana 16.11.2011, 17:32, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
First