djordjestanic je napisao:klao što sam već na nekom forumu napisao......
Dark side koriste amateri koji nisi kadri da budu dobri džedaji sa pravim oružjem....
Ja sam tezak amater
. Dugo vremena sam igrao samo sa jednim drugarom, i mi smo se toliko navikli na tu medjusobnu igru, da mi se cinilo da bas rasturamo stoni, to su kao bile neke razmene, e onda sam upoznao velikog Ivana i shvatio prvo da ne mogu da vratim servis, ali uopste, onda sam otisao na turnir kod Davora i video sta je to kad neko kaze spin (koliki je to broj obrtaja) i shvatio da sam jako daleko od toga. A posto nikad nisam trenirao, a sumnjam i da cu ikada, znaci ostacu na ovom nivou, i sta ce mi onda moj bekhend "spin", kad ga i sad ne znam, guma na bekhendu mi samo pravi problem protiv boljih igraca, kojih ima mnogo, a i kad postane gusto u igri ja se stegnem pa i onako samo guram loptu. A imam i normalnu gumu - na forhendu, pa bih bio zadovoljan da prvo naucim makar forhend
. Tako sam se ja pomirio sa realnoscu i stavio nesto sa cime mogu lepo da se igram i uzivam, a i sa travom moze da se igra vrlo agresivno
.