andro reket

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: andro reket

Postod Vladojica » 02.11.2011, 10:28

djordjestanic je napisao:klao što sam već na nekom forumu napisao......

Dark side koriste amateri koji nisi kadri da budu dobri džedaji sa pravim oružjem....

Ja sam tezak amater :D.
Dugo vremena sam igrao samo sa jednim drugarom, i mi smo se toliko navikli na tu medjusobnu igru, da mi se cinilo da bas rasturamo stoni, to su kao bile neke razmene, e onda sam upoznao velikog Ivana i shvatio prvo da ne mogu da vratim servis, ali uopste, onda sam otisao na turnir kod Davora i video sta je to kad neko kaze spin (koliki je to broj obrtaja) i shvatio da sam jako daleko od toga. A posto nikad nisam trenirao, a sumnjam i da cu ikada, znaci ostacu na ovom nivou, i sta ce mi onda moj bekhend "spin", kad ga i sad ne znam, guma na bekhendu mi samo pravi problem protiv boljih igraca, kojih ima mnogo, a i kad postane gusto u igri ja se stegnem pa i onako samo guram loptu. A imam i normalnu gumu - na forhendu, pa bih bio zadovoljan da prvo naucim makar forhend :). Tako sam se ja pomirio sa realnoscu i stavio nesto sa cime mogu lepo da se igram i uzivam, a i sa travom moze da se igra vrlo agresivno :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod LucicNS » 02.11.2011, 11:09

Vladojica je napisao:Jedino bih mozda ovaj Scalpel, zamenio za recimo Donic Piranju ili tako nesto, dozvoljeno, a jos gore od Scalpela.

Prosto ne mogu da poverujem da postoji ista dozvoljeno, ne gore, nego bar priblizno scalpelu.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Vladojica » 02.11.2011, 11:24

LucicNS je napisao:
Vladojica je napisao:Jedino bih mozda ovaj Scalpel, zamenio za recimo Donic Piranju ili tako nesto, dozvoljeno, a jos gore od Scalpela.

Prosto ne mogu da poverujem da postoji ista dozvoljeno, ne gore, nego bar priblizno scalpelu.

Ja sam probao reket jednog drugara, koji je ima Piranu OX zalepljenu za Kong Linghui Euro, ofanzivno drvo. I kad sam ga probao, posle igranja sa Scalpelom, bio sam iznenadjen putanjom jer lopta ne leluja, nego se krece nekako ispresecano, krene jednim pravcem pa se predomisli i tako nekoliko puta u vazduhu. E sad, ne znam, mozda sam imao halucinacije :D, ali to mi je bio prvi utisak.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 02.11.2011, 11:32

Vladojica je majstor provokacije, jedna obicna forumska trolina. :D
Pazi kako se pravda gore, bas sam se rastuzio cutajuci. Uzmi momce tu zabranjenu travu, nek ona igra umesto tebe, necemo valjda da zbog tamo nekih pravila igre unistimo jednog mladog coveka koji uprkos fizickom hendikepu nemogucnosti pomeranja desne ruke s leva dole na desno gore ipak zeli da se zabavi laganom sportskom aktivnoscu... cek bre, sta ja to pisem? Jel tebe neko tera da igras bekhend spin? Pa vecina igraca ga i ne igra. Pimplaj i blokiraj. Imas Primorac off-, imas sriver fx za bekhend, imas sriver L za forhend, stvarno ne razumem sta ti vise treba. Ako te vidim jos jednom sa travuljinom iseci cu je, znas da makaze uvek nosim u torbi.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 02.11.2011, 11:42

Koji je motiv igrati zabranjenim gumama?..
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 02.11.2011, 11:45

ivan je napisao:Vladojica je majstor provokacije, jedna obicna forumska trolina. :D
Pazi kako se pravda gore, bas sam se rastuzio cutajuci. Uzmi momce tu zabranjenu travu, nek ona igra umesto tebe, necemo valjda da zbog tamo nekih pravila igre unistimo jednog mladog coveka koji uprkos fizickom hendikepu nemogucnosti pomeranja desne ruke s leva dole na desno gore ipak zeli da se zabavi laganom sportskom aktivnoscu... cek bre, sta ja to pisem? Jel tebe neko tera da igras bekhend spin? Pa vecina igraca ga i ne igra. Pimplaj i blokiraj. Imas Primorac off-, imas sriver fx za bekhend, imas sriver L za forhend, stvarno ne razumem sta ti vise treba. Ako te vidim jos jednom sa travuljinom iseci cu je, znas da makaze uvek nosim u torbi.

:thumbsup: :thumbsup: :good:
Pedja

Postod djordjestanic » 02.11.2011, 11:45

ivan je napisao: Ako te vidim jos jednom sa travuljinom iseci cu je, znas da makaze uvek nosim u torbi.

E, ovo ja zovem muškim stavom :)

Pedja je napisao:Koji je motiv igrati zabranjenim gumama?..

Pobeda protiv protivnika kojeg ne možeš da pobediš sa normalnim gumama. Vrlo jednostavno. To je stvar kompleksa :P :P :P

Stvarno ne mogu da se setim da li sam igrao protiv nekog sa scalpelom.

Znam da kad sm prvi put igrao protiv Dr. Neubauer trave da sam bio malo "zbunjen" :)

Sada kada igram protiv takvih materijala, stvarno mi je svejedno. Problem je kada protivnik koristi takav materijal i igra agresivno.

Zašto?

Pa sve je stvar navike i vežbe. Kada bi redovno igrao sa takvim igračima ne bi bilo problema, međutim ovako ja u toku partije bukvalno učim kako će da se ponaša lopta u određenoj situaciji.

Znači, savet materijalistima:

koristite materijal što raznovrsnije i agresivnije i samim tim ćete em biti bolji igrači em ćete imati bolje rezultate.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 02.11.2011, 12:58

ivan je napisao:Vladojica je majstor provokacije, jedna obicna forumska trolina. :D

Trolina - to je deo moje tamne strane :D. Pa ako cu da pimplam i blokiram, mnogo je bolje raditi to sa travom. A motiv igranja sa Scalpelom je - ljubav na prvi pogled, prosto je tako dobar osecaj da nema sanse da neka tamo pravila koja su mladja cak i od mog stonoteniskog staza mogu da me sprece da igram sa njom :D. A za sve je kriv reketas, on mi je dao da probam Scalpel prvobitno. :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 02.11.2011, 13:12

djordjestanic je napisao:
Pedja je napisao:Koji je motiv igrati zabranjenim gumama?..

Pobeda protiv protivnika kojeg ne možeš da pobediš sa normalnim gumama. Vrlo jednostavno. To je stvar kompleksa :P :P :P

A sto se kompleksa tice, imam utisak da je tu stvar obostrana - zasto ljudi ne vole da igraju protiv materijala, mislim da je to zato sto materijal testira umece napadaca do krajnjih granica, i onda dodje neko ko misli da igra ekstra, a protiv materijala ne moze da se snadje nikako. I da, kako je on to izgubio kad je tako dobar igrac - pa naravno, kriv je "zli" materijal. Igrao sam prosli put na turniru sa Scalpelom, i Davor me dobio 11-0. Eto koliko je zapravo sam Scalpel nezgodan.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Pedja » 02.11.2011, 13:22

sledeća faza ti je da uzmeš dve istobojne gume...i da poboljšaš taj servis iz ruke... :? :eek:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema