od ivan » 24.10.2011, 14:34
I ja sam zbog toga razbio jedan, dugo me nervirao. Kreanga powerspin, solidno drvo, ali ocajan kvalitet izrade, furnir je relativno brzo poceo da se odvaja, i onda ne odbija lepo loptu na tom mestu, lepio par puta superlepkom, ali opet se brzo razlepi. Vremenom sam se sve vise nervirao oko toga i jednom kad sam poslao u mrezu par visokih lopti zaredom, samo mi se nesto zacrni pred ocima, i zamahnem celim telom, sa savrsenim prenosom tezine sa zadnje na prednju nogu, koji nikad nisam uspeo da izvedem u poenu, i reket se razbi kao da je od stakla. Zvuk se cuo bar jos nekoliko sekundi.
Posle toga sam igrao sa Primorcem off-, on je bio jace konstrukcije , njega sam dvaput morao razbijati dok nije pukao, prvi put se samo vrh glave malo nakrivio na jednu stranu, drugi put malo vise, ali opet nije pukao kako sam hteo, pa sam ga bacio u kantu za djubre da se ne brukam. Oko kante su se odma okupili, 'da uzmu drsku...'.
Waldner Carbon je bio krhke konstrukcije, hitac u pod i pukao na tri polovine.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people