Drvo DHS

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Drvo DHS

Postod ivan » 23.10.2011, 22:03

kad je Kalinic mogao da igra s drvetom s kioska i postane svetski prvak u dublu, moze valjda i Ma Long da igra s drvetom od 30$.
U stvari bih za Olimpijadu napravio mali eksperiment: dao bih svim takmicarima po 4$ i sat vremena da kupe nov reket za te pare (kiosk ili supermarket,i onda s time da igraju. Tu bi se videlo ko je Mandusic Vuk a kome reket zavrsave posao.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod koja » 23.10.2011, 22:05

Vidis ja sam ga zvao prije mozda 30 minuta i on mi kaze da se raduje sto se raspravlja o njemu na srpskom stonoteniskom forumu i tako to , a za drvo zaboravih da ga pitam..... :doh:
koja

Pridružio se: 22.09.2011, 19:02

Postod phrnjak » 23.10.2011, 22:06

ivan je napisao:kad je Kalinic mogao da igra s drvetom s kioska i postane svetski prvak u dublu, moze valjda i Ma Long da igra s drvetom od 30$.
U stvari bih za Olimpijadu napravio mali eksperiment: dao bih svim takmicarima po 4$ i sat vremena da kupe nov reket za te pare (kiosk ili supermarket,i onda s time da igraju. Tu bi se videlo ko je Mandusic Vuk a kome reket zavrsave posao.

Pa lako je Kinezima. Oni za te pare mogu da kupe reket "kod Kineza". :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Vladojica » 23.10.2011, 22:07

A kada se menja drska, zar to moze tako hirurski da se uradi, tj da se odlepi drska od glave reketa, a da se ne osteti glava?

@ koja, ja bih ipak uzeo taj reket, makar ces imati istu drsku :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod koja » 23.10.2011, 22:08

phrnjak je napisao:Jao Djordje ala lazes. Pa Ma Long i ja upravo kod mene pijemo sljivovicu i caskamo o mom spinu. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

e da to sam zaboravio da kazem, rekao mi je da je trenitno kod tebe,ali sutra dolazi kod mene pa cu da ga ispitam sve i o drvetu i gumama.... :grin:
koja

Postod koja » 23.10.2011, 22:10

@ koja, ja bih ipak uzeo taj reket, makar ces imati istu drsku

ma u pravu si,kao neko ce da provali :thumbsup:
koja

Postod phrnjak » 23.10.2011, 22:14

koja je napisao:
phrnjak je napisao:Jao Djordje ala lazes. Pa Ma Long i ja upravo kod mene pijemo sljivovicu i caskamo o mom spinu. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

e da to sam zaboravio da kazem, rekao mi je da je trenitno kod tebe,ali sutra dolazi kod mene pa cu da ga ispitam sve i o drvetu i gumama.... :grin:

Doci ce kod tebe ali ako se otrezni. Kaze da mu je sljiva jaka :bye:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod koja » 23.10.2011, 22:21

Pa pobogu zasto si ga tako napio kao da ne znas da kineze brzo faca,a sporo se trezne,nisu navikli na alkohol, a ako selektor reprezentacije sazna za to izbacice ga momentalno,nosices ga na dusi :D
koja

Postod First » 24.10.2011, 04:09

Mene je upravo zvao na mobilni, kaze da su Pera i on cirkali do malopre i zamolio me da ga odvezem do koje, posto Pera ne vidi prst pred okom od silnih isparenja :rotfl:
A da, rekao je kojo da ce poneti i reket sa sobom, pa ga onako pijanog na'vataj da ti ga pokloni dok je jos pod dejstvom alkohola :grin:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod LucicNS » 24.10.2011, 10:49

Vladojica je napisao:A kada se menja drska, zar to moze tako hirurski da se uradi, tj da se odlepi drska od glave reketa, a da se ne osteti glava?

Ja sam morao da kupim sa konkavnom drskom reket jer Britka nije imao sa ravnom (slomio ja svoj prethodni).
Posle toga mi stolar odradio "hirurski" zahvat na reketu i stavio ona dva ravna parceta sa prethodnog bez problema.
Kad ne diras koren reketa (deo koji se nastavlja sa glave) nije nikakav problem i nema uticaja na svojstva.
Isto tako sam mogao staviti i bilo koje dve druge polovine od drugog proizvodjaca.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema