Lep turnir,dosta ujednacenih igraca.Hvala Ivane na pohvalama za moju igru,trudim se,jos kad stavim one rakze sto uzeh od tebe?Bice svasta(cuvaj se)

Pedja je napisao:Danas pošto sam bio limitiran sa vremenom(a i reših malo da lečim komplekse) svratih do Dedinja kod čika Vlade.16 učesnika. 1.Pejčić 2.Amanović (spečene gume) 3. Aca Spiner 4.Stanković...

bindra je napisao:Pedja je napisao:Danas pošto sam bio limitiran sa vremenom(a i reših malo da lečim komplekse) svratih do Dedinja kod čika Vlade.16 učesnika. 1.Pejčić 2.Amanović (spečene gume) 3. Aca Spiner 4.Stanković...
Opet si maltretirao one dekice kod cika Vlade-sram te bilo Pejcicu![]()
![]()
...To nema veze sa godinama... 
bindra je napisao:Kako mislis nije bilo buke? Kako da nazovemo ripanje,skakanje,urlikanje naseg umiljatog "maceta" Gaje haha![]()
![]()
Lep turnir,dosta ujednacenih igraca.Hvala Ivane na pohvalama za moju igru,trudim se,jos kad stavim one rakze sto uzeh od tebe?Bice svasta(cuvaj se)![]()

Pedja je napisao:bindra je napisao:Kako mislis nije bilo buke? Kako da nazovemo ripanje,skakanje,urlikanje naseg umiljatog "maceta" Gaje haha![]()
![]()
Lep turnir,dosta ujednacenih igraca.Hvala Ivane na pohvalama za moju igru,trudim se,jos kad stavim one rakze sto uzeh od tebe?Bice svasta(cuvaj se)![]()
Aha,Rakze,Mito! Zato ti naglo napreduješ na listi...
Pedja je napisao:bindra je napisao:Pedja je napisao:Danas pošto sam bio limitiran sa vremenom(a i reših malo da lečim komplekse) svratih do Dedinja kod čika Vlade.16 učesnika. 1.Pejčić 2.Amanović (spečene gume) 3. Aca Spiner 4.Stanković...
Opet si maltretirao one dekice kod cika Vlade-sram te bilo Pejcicu![]()
![]()
Drugo i treće plasirani imaju otprilike zajedno godina koliko ja sam,Bindro!...To nema veze sa godinama...

bindra je napisao:Pedja je napisao:bindra je napisao:Kako mislis nije bilo buke? Kako da nazovemo ripanje,skakanje,urlikanje naseg umiljatog "maceta" Gaje haha![]()
![]()
Aha,Rakze,Mito! Zato ti naglo napreduješ na listi...
Rakze su jos u celofanu i cekaju pravi trenutak da naprave dar mar!![]()

bindra je napisao:Kako nisi shvatio do sada,ako mislis da napredujes na listi moras ponekad i da kupis nesto od Ivana(makar i gume koje ti ne trebaju)![]()
![]()
![]()

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju