Veteranska liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Veteranska liga

Postod moravac » 21.10.2011, 10:46

ZoranV je napisao:pa TiVi- Tihovski Vignjević, par od 133 godine...a gde je raspored igranja, kolko juče sam gledo STAV...

Ima još interesantnih naziva ekipa:
-LGBT-V. Koštunica
-EU nema alternativu
-Zagrej kopita itd.
Ko igra za ove ekipe?
moravac

Postod ZoranV » 21.10.2011, 15:07

EU nema alternativu je stari naziv ekipe LGBT-V. Koštunica a jos stariji naziv im je Hajduk-Split, Madjer zeza...
Zagrej kopita je Gile Veselinovic Daca Belingar i Mile Sokic koga tako zovu jer mu je trener na pocetku treninga govorio ajde Mile idi zagrej kopita
a B. Spiun je Balkanski spiun po jednom clanu koji se preziva Broz a inace je stranac iz ceske ambasade i zna nas jezik a JA sam ga prve godine nazvao Balkanski spiun pa su prosle godine celoj ekipi dali to ime...igra i Batica za njih...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod bindra » 21.10.2011, 15:15

Picaso-Basara i Ja za sada.Juce odigrali sa Gala(Britkina ekipa)izgubili od Dragana Djordjevica onako glatko kao pravi amateri a sa Dovijanicem(zamena za Bricu koji je bio odsutan)malo bolje uspeo sam cak jedan set da uzmem,a i drugi je bio na dohvat ruke 13:15 ali sve ukupno nismo lose odigrali.Drugi mec sa Balkanskim Spijunom(Cvorovic,Devrnja,jozef Broz)Dosao samo Broz,njega Basara dobio 3:1 a Ja 3:0 dosta lako.U nekom narednom kolu odigracemo i preostale meceve sa njima kada se pojave.Ko zna mozda i otmemo jos jedan bod za pobedu,ali realno tesko.
Meni licno ova sezona dobro dodje da vidim koliko sam napredovao,jer sam sa vecinom igraca igrao i prosle godine.Na primer prosle godine me Broz dobio ladno,a sada sam ja njega maltene kao nekog pocetnika.
Sreca da je sada tu i Vet-spin pa ce nam praviti drustvo u dnu tabele,naravno Vignja i Tihovski a ugledao sam i neke nove cikice koji mogu da nam pokvare redosled na kraju tabele haha :yahoo: :yahoo:
Sve u svemu bice vrlo zabavno i korisno. :amen: :amen:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ZoranV » 21.10.2011, 15:17

Cik pogodite sta sam govorio mojim uciteljicama (imao sam ih 4 u 3 osnovne skole)
PITAJTE ME, SVE ZNAM!

a sto se tice dna tabele tu je krvava borba ja i Anton se nedamo, cim neko pokusa da nam oduzme prizemlje mi ga nateramo da odustane pre kraja lige!
ZoranV

Postod scvlada » 21.10.2011, 15:34

Izgleda da kandidata za dno ima mnogo.Mi izgubismo obe partije ,naravno najviše zahvaljujući meni.Ja sam izgubio sva četiri singla i plus oba dubla.Od ta četiri poraza ,tri igrača sam u našim zadnjim mečevima pobedio a četvrtog Saleta Tihovskog od koga sam izgubio 3/2 nisam pobedio nikad .Toliko o tome kako sam igrao :cry: . Žao mi je dubla protiv Šapca jer smo u petom setu vodili 10/7 i izgubili :cry: . Opravdanja neću tražiti,jedino što se može zameriti je ponašanje jednog takmičara koji je mala maca za Davora. :scratch:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ZoranV » 23.10.2011, 19:11

Izgleda ScVlado da imate dva (oprecna) imena za ekipu u ligi veterana... :cool:
ZoranV

Postod Pedja » 23.10.2011, 23:16

Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod phrnjak » 24.10.2011, 11:40

ZoranV je napisao:Izgleda ScVlado da imate dva (oprecna) imena za ekipu u ligi veterana... :cool:

Nisam Scvlada ali cu da ti odgovorim.
Britka nas je upisao pod imenom "Palilula", a mi smo se prijavili kao "Experti" tj. promenili smo naziv ekipe. Sta je tu oprecno? Nismo "AntiPalilula".
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 24.10.2011, 14:50

Budite "Eksperti sa Palilule", kao Vukovi sa Ontarija.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 24.10.2011, 15:54

Budite "Eksperti sa Palilule", kao Vukovi sa Ontarija.

Nemamo ništa što bi nas vezivalo za Palilulu da bi ubacili to ime u naziv ekipe.Ovako smo izmislili u trenutku i prijavili se. Mada mi zvuči bolje " Experti sa planete Zemlje " jer kako Vetspin i Picaso igraju kao da su sa druge planete :yahoo:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja