Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 17.10.2011, 23:23

nije samo buka nego su i loptice upadale svaki cas.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 18.10.2011, 01:04

ivan je napisao:a u drugom polufinalu jedan od igraca se drao kao prase na klanju, pun repertoar: familija, preci, preci predaka, anatomija, nekrofilija, religija.

Komentar koji je tako realno opisan, da sam mogao zaista da ga zamislim kao da sam bio tamo i koji me umalo nije ostavio bez daha od smeha, jos uvek ne mogu da prestanemd a se smejem :lol: :lol: :lol:
Ivane, ako vise nikada ne proradi taj forhend (pupu, nedaj Boze), uvek mozes da se okrenes izvestavanju sa meceva, to ti vise nego odlicno ide :D

phrnjak je napisao:Jos nisam video da neko citira samog sebe! To nisu radili ni velikani, ali Pedja je nas drug :wave: :wave: :wave:

E ovo me je vec dovelo do suza :rotfl:
Pedja, tebi svaka cast majstore, ali Pera kao odvali nesto ovako i pri tome ostane potpuno smiren, ja ne mogu da prestanem da se smejem :D

Tri puta URA, URA, URA, za nase drugove pionire, koji uvek znaju da podignu atmosferu na ovom forumu i svojim opisima nateraju na smeh! Bravo momci :thumbsup:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod zvezdarac » 18.10.2011, 08:40

@first
I ja se potpisujem pod tvoj post, isto mislim....
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod Pedja » 18.10.2011, 09:06

Napomena- taman se u subotu Davor stišao,Ivan(koji je bio 2 stola od njega) pita:,,Ej a ko je pobedio"....malkooo ulja na vatru...Davorov nastavak je bacio publiku u delirijum...Neđa mu je posle čestitao na odličnoj (pozorišnoj) partiji!..Jbg, gde sve to ima za samo 300 kinti!!! :lol: :lol: :lol: :grin:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod scvlada » 18.10.2011, 12:01

Post od ivan » 18.10.2011, 00:23
nije samo buka nego su i loptice upadale svaki cas.

Mmm ko bi reko da se tako nešto dešava,meni nikada nije loptica uletela u ring dok igram iz susednog stola :rotfl: :rotfl: .Shvatam ja Trajčeta ali brate nije korektno prema protivniku.Svako ima slobodu da radi kako hoće i nek radi.
Post od bojan » 18.10.2011, 00:18
Zezajte vi samo Pedju, ali čovek je stvarno napredovao u poslednje vreme. Samo ti nastavi Pedja da treniraš sa decom i ima sve da nas razbucaš

Otkad se žena od 62 godine zove dete :lol: :lol: :lol:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod First » 18.10.2011, 12:28

Pedja je napisao:Napomena- taman se u subotu Davor stišao,Ivan(koji je bio 2 stola od njega) pita:,,Ej a ko je pobedio"....malkooo ulja na vatru...Davorov nastavak je bacio publiku u delirijum...Neđa mu je posle čestitao na odličnoj (pozorišnoj) partiji!..Jbg, gde sve to ima za samo 300 kinti!!! :lol: :lol: :lol: :grin:

jao, mogu da zamislim onaj Davorov pogled posle Ivanovog pitanja, hahaha. Osecam da ni muva nije smela tada da preleti salom, inace bi je Davor gadjao reketom :-D:-D:-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 20.10.2011, 09:17

Juce kod Davora 2 grupe po sedam, samo se ispostavilo da je nassa sest...Ja sam izjavio da svaku partiju 3:2 za mene dajem protivniku...jer posle sest partija ne bih ni stigao da igram dalje zbog GSP...
sa Davorom 1:3, sa Jelketom (opet) 2:3, kao i sa Acom Spinerom, a onog decka iz Sparka sa dva sprzena antispina sam dobio 3:1, i jos jednu sam dobio sa 3:2 ali me je protivnik podsetio sta sam reko pa smo pisali za njega.
Tek tad sam video da nas ima 6 i da sam imao vremena za jos jednu u kosturu kao cetvrti, ovako je moj protivnik iso dalje, ali izrecena se ne porice...I TO JOS UVEK VAZZI! ...volim da igram sto visse a kod pet setova mi stvarno nije vazno ko je pobednik a nereseno ne postoji...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 20.10.2011, 10:40

ZoranV je napisao:...i jos jednu sam dobio sa 3:2 ali me je protivnik podsetio sta sam reko pa smo pisali za njega...

Ako je tako onda je ceo turnir neregularan tj. kao da se nije ni igralo. :nono: :nono: :nono: Vignja, pa ti si gori i od Dzarovskog :shock: :shock: :shock:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod djordjestanic » 20.10.2011, 10:50

Pričam vam ja to od početka.

Vignja razbija kladionice a neće Davor Open.

Kako to me stati na put :P :P :P :P :P :P
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod phrnjak » 20.10.2011, 11:14

Osecaam se posramljeno :oops: :cry:
Ovo je slucaj za insider-a :write:
Takve negativne talase treba iskoreniti iz naseg malog, nicim izazvanog pingica :duel:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja