Da li novi lepak omeksava gumu?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Da li novi lepak omeksava gumu?

Postod Vladojica » 18.04.2011, 23:08

Pa bre, to se skuplja ko pamuk, 5% po sirini :D

Ovo za odlepljivanje po ivicama potvrdjujem, mada tu bi mogla da pomogne zastitna traka da malo drzi, a za skupljanje nisam cuo, meni se nisu skupile, mada ja ih secem neprecizno pa mi uvek par milimetara guma prelazi preko ivice reketa, tako da ne bih ni primetio. Mozda je skupljanje posledica mesanja lepkova? O_o
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 18.04.2011, 23:20

nek se nose i baterflaj lepak i yasaka guma. A lepo sam ja primetio pre dva dana da mi guma totalno cudno zvuci, kao da je drvo slomljeno, to je u stvari bilo pocelo razlepljivanje gume, otuda taj drugaciji zvuk. Preostaje mi jos samo da prelepim jos jednom ali da stavim vise lepka. Jer, prvi put kad sam ih lepio, stavio sam malo vise lepka i nije bilo nikakvih promena na gumi u mesec i vise dana.
Izgleda da mi je stari lepak nacisto upropastio gume. Sad ce da se smanjuju i smanjuju i na kraju cu da ih stavim na onj reket-privezak za kljuceve.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 18.04.2011, 23:24

Ok, ja prodajem onu moju bocicu od 250 ml :D.
Bolje da te gume stavis na berzu dok jos nesto vrede, a sebi porucis nove. Jer sad ces stalno da mislis kako ti gume ne valjaju, sto moze da se lose odrazi na igru. Evo ja danas izgubio i vec planiram da kupim novi reket :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 18.04.2011, 23:40

Hahaha, ti stavi u oglase da prodajes gume, a mi cemo da ih hvalimo na sav glas. Ali uradi to brzo, inace od njih uskoro nece ostati nista:) Salu na stranu, eto vam za nauk, ne mesajte lepkove i ne lepite gume starim lepkom... Sto kaze Valdojica, sad ces stalno razmisljati o tim prokletim gumama, kako se svaki dan smanjuju i kako ne valjaju i to ce ti se odraziti na igru. Gledaj da to uvaljas, sto je pre moguce...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 19.04.2011, 08:46

Stari lepak rules!
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 19.04.2011, 09:34

Ja sam ocigledno los prodavac jer sam celu istoriju guma opisao ovde.
Jutros sam opet bacio pogled na gume, dok sam otvarao torbu bio sam u strahu da ce biti jos pola centimetra krace nego sinoc. Ali nisu srecom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Sale » 19.04.2011, 21:02

E fataj onog saleta sto nudi lkt .
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 19.04.2011, 23:27

da, menjam dve sve manje yasake za dve lkt fiksne.
ivan

Postod ivan » 21.04.2011, 23:48

Danas ponovo prelepio gume novim lepkom. Ali nikakav napredak. Najpre kad sam ih odlepio sa reketa, imale su krivinu na kontra stranu, znaci sundjer manji od gume pa se zakovrne na gore i to poprilicno, nakon premazivanja lepkom i cekanja 15 minuta da se osusi, istovetno, gume su zavrnute nacisto na pogresnu stranu. Zalepio sam ih i jos uvek nisu otpale (nakon 6 sati), ali osecaj je da su i dalje tvrde. Bice da mi ne preostaje nista osim da kupim nove gume, jer za redovno lepljenje starim lepkom nemam zivaca...
ivan

Postod ivan » 25.04.2011, 01:02

Dasnas sam se vratio kuci nakon par dana, i proverio reket... :( gume su ipak malko pocele da se odlepljuju, tj da se stvara klobuk na 1 cm od ivice, duz celog oboda reketa. To je verovatno logicna posledica manjeg sundjera od gume. Iako sam bas dosta lepka stavio, ta negativna tenzija u sundjeru je jaca od lepka i guma se lagano odlepljuje.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema