Re: Rang Lista Tintorovih turnira
Postod scvlada 17.08.2011, 11:58
Treba pitati ljude da li žele da budu na listi.Vidiš postoji mogućnost da se desi ono što se dešavalo kad su bile novčane nagrade kod Davora.Svađe i tenzija,izbegavanje jačih protivnika,nameštanje rezultata.No to je u prirodi pojedinih ljudi i neće se promeniti nikakvom rang listom.Eto meni je tako svejedno oću li na listi biti 1200 ili 1800 .Ali svi smo mi različiti.
S moje tacke gledista, lepo je prisustvovati turniru na kom ima puno jakih igraca, makar i da ne igram, otisao bih da gledam. Jer znam da ce biti dobrih meceva.
Ajde bre kakvi jaki turniri o čemu vi to.Pa i pre dok su bile novčane nagrade 90% igrača je bilo kao i sada.Jedino što su redovni bili Ljuba i Marko.E to što smo mi bili slabiji pa niko sem Marka i neki put Dražena nije uspevao da pobedi Ljubu to je naš problem.Ko ne veruje nek pogleda tamo kod Davora na vratima ima rezultata još kad su pare bile u opticaju.Ja bih platio i 1000 dinara za turnir a da budem u grupi sa prvom petoricom sa liste. To je moguće u Bgdu samo kod Brice na turniru ako se prijaviš u dve kategorije pa imaš sreće da naletiš na sve ove igrače.Ja to smatram srećom,da igram sa najboljima. Šta meni znači što sam sa Davorom odigrao već preko 200 puta i što i on mene i ja njega znamo ko svoj džep.
djordje
DAVOR MORA DA UVEDE SUPER STROGA PRAVILA PONAŠANJA I DA IH SE ON PRVI DRŽI DA BI MOGAO DA BUDE NEPRISTRASNI SUDIJA U SVIM SITUACIJAMA.
Vidi se da si se najeo makoš testa pa ti udarilo u glavu
Daj malo i nama