od First » 04.10.2011, 02:18
Hah, taman sam pomislio da ce te moj post zadovoljiti i da ces shvatiti sta sam hteo da kazem, ali ne, ti opet teras po starom, neverovatno... Prvo, opet se vracamo da ti sve znas najbolje. Kad si ovde dosao na forum, prvo si poceo da kritikujes Ivana za ono sto je pisao kao savet igraca koji igru gleda sa svog nivoa i niko se nije nasao da ga ismejava, sem tebe, govorivsi mu da je smesno to sto pise i razne druge stvari. Ako si vec hteo da mu skrenes paznju na nesto sto nije bilo ispravno, to si mogao na jedan fin nacin da mu napises, da mu kao neko ko je iskusniji u ovome, das koristan savet, umesto sto si mu govorio da su to gluposti sto on pise. Kada te neki korisnik pita za savet (tipa ajkula321), namerno navodim imena, da ne bi bilo posle, tipa, "kome sam ja to rekao", ti si vrlo arogantan, ne zelis da odgovoris, dakle opet se pravis pametan. Covece shvati, ovo je forum, a ne bojno polje. Nisi ovde da komandujes, ovde si da razmenjujes misljenja sa drugim ljudima i pomognes im, ukoliko te neko zamoli za pomoc ili savet, ali bez OMALOVAZAVANJA. Koliko si puta napisao ovde nekome da je smesan, a? A uvredis se kad tebi neko tako nesto napise. Dalje, odakle ti pravo da ti nekome govoris da ne pise kako te ne bi pobedio u buducnosti. Evo ja kazem da cu te pobediti u buducnosti! Da li to mozes da mi zabranis? Ne mozes! Takodje se slazem da te ne mogu dobiti sa 6 fore, napisao sam ti da si trenutno bolji igrac i da meni trebaju jos godine vezbanja da bih mogao da ti pariram. Ne, tebi to nije dovoljno, ti bi jos malo da ponizavas, da uzivas u svojoj sujeti, da je hranis kako si najbolji. Mogao bih ovako jos puno, ali jako je kasno, pa me mrzi da kuckam, a i vidim da nema svrhe sa tobom voditi diskusiju, jer smatras da si najpametniji u svemu, a primetio sam da su mnogi clanovi foruma i odustali u raspravama sa tobom, jer su shvatili da si nedokazan, a ne da si u pravu. I jos nesto, to sto igras bolje od mene, nema ama bas nikakve veza sa poznavanjm stonoteniske opreme. Tu sam za tebe tata-mata. Pazi koju si glupost napisao, ako ne prihvatim da igram sa tobom za pare, onda sebe treba da prestanem da smatram strucnjakom za drva, rekete, gume... Pa prijatelju, mozes samo da ucis od mene sto se tice teorije i poznavanja stonoteniske opreme. Kao sto si primetio, vecina ljudi se meni obraca za pomoc, ili savet sto se tice opreme, a tebe izbegavaju, jer ti ne znas da razgovaras sa ljudima, da im das koristan savet, vec gledas kako ces da ih uvredis i omalovazis. Nadji na ovom forumu ijedan moj post koji se tice poznavanja stonoteniske opreme, a da nije bio ispravan. Ej, nema ga, ja cu ti reci, skraticu ti vreme trazenja. Zato nemoj da mislis da si naj naj, kad nisi. I za kraj, da bi bio dobar igrac, ja bih rekao kompletan, moras biti dobar covek! Zapamti to! Ako nisi dobar covek, sve ostalo pada u vodu, ma koliko ti dobro igrao stoni tenis. Ako sebe smatras dobrom osobom, onda bi trebalo malo da se zamislis i iscitas svoje postove ovde i uveris se na koliko njih si odgovorio onako kako nije trebalo... A igracemo mi, ali za koju godinu i tad cu da te "razbijem"! Mozes li to da mi zabranis da napisem? Ne mozes! A ja mogu da tvrdim i uvek cu tvrditi da cu biti bolji od tebe, kada budem imao godine staza igranja, kao ti sada... A sada laku noc i probaj da se "ne jedes" zbog ovog mog odgovora, vec ga shvati kao jednu dobronamernu kritiku, koju mozes da prihvatis, a i ne moras, mada poznajuci tebe, neces je prihvatiti, nego ces brze bolje da smislis nesto da odgovoris, kako bi tvoja bila poslednja, a ti uveren da si opet u pravu....