Stara VS Nova kola

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

Re: Stara VS Nova kola

Postod First » 04.10.2011, 00:53

Prvo, napravio si toliko pravopisnih i gramatickih gresaka u ovom tvom poslednjem postu, da sam jedva uspeo da ga razumem, ali nema veze, bolje igras, nego sto pises ;)

Sada nemam nikakve sanse protiv tebe, da li to zelis da cujes? Ja to priznajem, mnogo si bolji, jer imas godine vezbanja iza sebe i redovnog treninga. Sa 6 poena prednosti sam uspeo da dobijem Marka Lucica, sa pet poena prednosti sam izgubio. Tintoru sam sa 5 poena razlike uspeo da uzmem 2 seta i ja sam time zadovoljan posle 4 meseca treniranja dva puta nedeljno po sat vremena. Ono sto je sigurno je da te sada ne mogu dobiti sa 5 poena prednosti, ali da bi bilo itekako gusto, ako bih se potrudio. Ali, opet ponavljam, za koju godinu, moci cemo da igramo mnogo ravnopravnije, jer sada nemam sta da trazim protiv tebe.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 04.10.2011, 01:27

First je napisao:Prvo, napravio si toliko pravopisnih i gramatickih gresaka u ovom tvom poslednjem postu, da sam jedva uspeo da ga razumem, ali nema veze, bolje igras, nego sto pises ;)

Sada nemam nikakve sanse protiv tebe, da li to zelis da cujes? Ja to priznajem, mnogo si bolji, jer imas godine vezbanja iza sebe i redovnog treninga. Sa 6 poena prednosti sam uspeo da dobijem Marka Lucica, sa pet poena prednosti sam izgubio. Tintoru sam sa 5 poena razlike uspeo da uzmem 2 seta i ja sam time zadovoljan posle 4 meseca treniranja dva puta nedeljno po sat vremena. Ono sto je sigurno je da te sada ne mogu dobiti sa 5 poena prednosti, ali da bi bilo itekako gusto, ako bih se potrudio. Ali, opet ponavljam, za koju godinu, moci cemo da igramo mnogo ravnopravnije, jer sada nemam sta da trazim protiv tebe.

E pa onda da ti kažem da nema šta da tražiš ni sa 6 poena prednosti i zbog toga nemoj da pišeš u budućem vremenu kako bi me pobedio.

Kad budeš imao te godine treninga koje prizivaš, onda ćeš verovatno moći i da sagledaš sa druge strane. Sada gledaš iz ugla nekoga ko ne zna, a govoriš nekom ko zna.

Znam ja ko je bolji igrač od mene. Nikad ja nisam rekao da sam bolji igrač od Britke. Sa svim ostalim veteranima koji igraju turnire mogu da se nosim. Rezultat toga je i da sam odmah iza Brice na bodovnim listama i drugi na državnom prvenstvu koje i predstavlja pravo merilo ko je ko u stonom tenisu.

Ali oni koji tvrde da mogu da me pobede ili da su bolji igrači od mene to moraju da pokažu za stolom.

Pošto su ovde forumaši uglavnom van Novog Sada, ne znate moje pravilo u vezi dileme ko je bolji.

Pravilo je:

Džaba mi pričaš, stavi lovu na sto. Ko pobedi nosi lovu.

Ko sedi za tastaturom lako je da prosipa pamet. Tako možeš ti, tako mogu ja. MOJ STAV JE MOJ STAV. Ako nisam u pravu OK ali opet je to MOJ STAV.

Nikom nisam nametao SVOJ STAV kao jedini i neverovatno genijalno najbolji. Dao sam argumente koje sam dao i ako se neko ne slaže sa tim opet je sve to OK.

Zato je vrlo iritantno kada moj stav ti nazivaš smešnim.

Iz ove rasprave sam se povukao sa teme koju si otvorio da je ne bi zagađivao ali prijatelju nemoj da preteruješ. Ako ne možeš da pobediš sa 5 ili 6 fore onda ti je najbolje da sve što kažem o stonom tenisu prihvatiš kao aksiom.

Dakle, MOJ STAV JE da ne možeš da me dobiješ sa 6 fore.

Spreman sam da stavim lovu na sto za ovu tvrdnju.

Igramo na 20 dobijenih setova.

Svaki set 20 eura. Dakle, da ne bi bilo zabune, u idealnom slučaju onaj ko pobedi dobija 20 x 20 = 400eura.

Ako ti je ispod časti da igraš u ovako mali iznos slobodno kaži cifru koja bi te zadovoljila, pri tom vodi računa da nema te cifre koja će mene uplašiti.

Ako prihvatiš dolazim u nedelju i igramo.

Ako ne prihvatiš onda lepo prestani da se smatraš stručnjakom za drva, rekete, gume.... Uopšteno stoni tenis i mani se postova koji me prozivaju a da nemaju ARGUMENTE.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 04.10.2011, 02:18

Hah, taman sam pomislio da ce te moj post zadovoljiti i da ces shvatiti sta sam hteo da kazem, ali ne, ti opet teras po starom, neverovatno... Prvo, opet se vracamo da ti sve znas najbolje. Kad si ovde dosao na forum, prvo si poceo da kritikujes Ivana za ono sto je pisao kao savet igraca koji igru gleda sa svog nivoa i niko se nije nasao da ga ismejava, sem tebe, govorivsi mu da je smesno to sto pise i razne druge stvari. Ako si vec hteo da mu skrenes paznju na nesto sto nije bilo ispravno, to si mogao na jedan fin nacin da mu napises, da mu kao neko ko je iskusniji u ovome, das koristan savet, umesto sto si mu govorio da su to gluposti sto on pise. Kada te neki korisnik pita za savet (tipa ajkula321), namerno navodim imena, da ne bi bilo posle, tipa, "kome sam ja to rekao", ti si vrlo arogantan, ne zelis da odgovoris, dakle opet se pravis pametan. Covece shvati, ovo je forum, a ne bojno polje. Nisi ovde da komandujes, ovde si da razmenjujes misljenja sa drugim ljudima i pomognes im, ukoliko te neko zamoli za pomoc ili savet, ali bez OMALOVAZAVANJA. Koliko si puta napisao ovde nekome da je smesan, a? A uvredis se kad tebi neko tako nesto napise. Dalje, odakle ti pravo da ti nekome govoris da ne pise kako te ne bi pobedio u buducnosti. Evo ja kazem da cu te pobediti u buducnosti! Da li to mozes da mi zabranis? Ne mozes! Takodje se slazem da te ne mogu dobiti sa 6 fore, napisao sam ti da si trenutno bolji igrac i da meni trebaju jos godine vezbanja da bih mogao da ti pariram. Ne, tebi to nije dovoljno, ti bi jos malo da ponizavas, da uzivas u svojoj sujeti, da je hranis kako si najbolji. Mogao bih ovako jos puno, ali jako je kasno, pa me mrzi da kuckam, a i vidim da nema svrhe sa tobom voditi diskusiju, jer smatras da si najpametniji u svemu, a primetio sam da su mnogi clanovi foruma i odustali u raspravama sa tobom, jer su shvatili da si nedokazan, a ne da si u pravu. I jos nesto, to sto igras bolje od mene, nema ama bas nikakve veza sa poznavanjm stonoteniske opreme. Tu sam za tebe tata-mata. Pazi koju si glupost napisao, ako ne prihvatim da igram sa tobom za pare, onda sebe treba da prestanem da smatram strucnjakom za drva, rekete, gume... Pa prijatelju, mozes samo da ucis od mene sto se tice teorije i poznavanja stonoteniske opreme. Kao sto si primetio, vecina ljudi se meni obraca za pomoc, ili savet sto se tice opreme, a tebe izbegavaju, jer ti ne znas da razgovaras sa ljudima, da im das koristan savet, vec gledas kako ces da ih uvredis i omalovazis. Nadji na ovom forumu ijedan moj post koji se tice poznavanja stonoteniske opreme, a da nije bio ispravan. Ej, nema ga, ja cu ti reci, skraticu ti vreme trazenja. Zato nemoj da mislis da si naj naj, kad nisi. I za kraj, da bi bio dobar igrac, ja bih rekao kompletan, moras biti dobar covek! Zapamti to! Ako nisi dobar covek, sve ostalo pada u vodu, ma koliko ti dobro igrao stoni tenis. Ako sebe smatras dobrom osobom, onda bi trebalo malo da se zamislis i iscitas svoje postove ovde i uveris se na koliko njih si odgovorio onako kako nije trebalo... A igracemo mi, ali za koju godinu i tad cu da te "razbijem"! Mozes li to da mi zabranis da napisem? Ne mozes! A ja mogu da tvrdim i uvek cu tvrditi da cu biti bolji od tebe, kada budem imao godine staza igranja, kao ti sada... A sada laku noc i probaj da se "ne jedes" zbog ovog mog odgovora, vec ga shvati kao jednu dobronamernu kritiku, koju mozes da prihvatis, a i ne moras, mada poznajuci tebe, neces je prihvatiti, nego ces brze bolje da smislis nesto da odgovoris, kako bi tvoja bila poslednja, a ti uveren da si opet u pravu....
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 04.10.2011, 09:01

Dragi forumasi ne dajte se zbuniti i uplasiti. Djordje i First se dugo poznaju a i dobri su prijatelji.Mnogima su pomogli svako iz svog ugla.
Nastavicemo sa temom iznoseci svoja misljenja i postovacemo tudja.
Volim stara kola :beee: .
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 04.10.2011, 09:11

Ovo preti da ode predaleko pa vas molim da obustavite.
A sada, konacno pitanje i konacni odgovor. Da bi smo jednom za svagda, egzaktno i precizno, empirijski nadasve, utvrdili koja su drva bolja, stara ili nova, primenimo najbolji sledeci test: da li bi ste pre vozili golfa 2 ili golfa 5?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 04.10.2011, 10:35

Fica ili fiat 500
Mercedes 190 ili C klasu
Mercedes 124 ili E klasu
Fiat tipo ili punto
Passat '84 ili 2010 :lol:

Dakle, ima smisla porediti samo auta u istom segmentu... Ovako bi mogli u nedogled...

PS: Djordje mozda ne zna da stavi tacku u tekst, ali zna na sto :lol:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod djordjestanic » 04.10.2011, 10:50

filip je napisao:Fica ili fiat 500
Mercedes 190 ili C klasu
Mercedes 124 ili E klasu
Fiat tipo ili punto
Passat '84 ili 2010 :lol:

Dakle, ima smisla porediti samo auta u istom segmentu... Ovako bi mogli u nedogled...

PS: Djordje mozda ne zna da stavi tacku u tekst, ali zna na sto :lol:

Ovo je ono sam pisao. Pa se nađeš šta ti paše. Ne shvatam šta je ovde toliko nejasno.

@Ivan
Da li postoji anketa na ovom forumu?
Da li postoji onaj sistem sa zahvala?

@Sale
Ne, Sale. Mi se ne poznajemo.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 04.10.2011, 11:27

pa ima anketa, ali treba smisliti konacno pitanje...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod filip » 04.10.2011, 11:38

Pitanje moze biti jednostavno. Kola do '90 i posle '00. Period izmedju po meni treba preskociti da bi se podebljala ta granica sta je staro a sta novo..
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 04.10.2011, 11:54

ipak, treba ozbiljno pristupiti pitanju. Ovo su stvari od zivotnog znacaja jer lako moze doci do nemira. Nije pravo pitanje ono o fici i fiatu 500. Svi smo gledali Fast and Furious, ko nije nek odgleda pa nek odgovori jel bi pre vozio neku bednu japansku budzenu turbo toyotu sa zvukom jeftinog usisivaca, ili Dogde Charger sa mehanickim kompresorom koji trese stakla na okolnim kucama i kilometrima unapred najavljuje da dolazis? A usput se i propinje na semaforu? Nema vazdusne jastuke ali ima sasiju i prosto ce proci kroz japanca u slucaju sudara.
Tamo su takmicenja u pitanju (isto kao u stonom tenisu), oba auta su za istu namenu, jedan je nova tehnologija a drugi stara.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Ostalo