Stara VS Nova kola

Teme koje ne spadaju striktno u gore navedene forume.

Re: Stara VS Nova kola

Postod Sale » 03.10.2011, 19:43

Pa gde bas u Bubu nadje :banghead: ,pa novi auti imaju parking senzore jer su ne pregledni i nemaju branike.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod scvlada » 03.10.2011, 20:43

pa novi auti imaju parking senzore jer su ne pregledni i nemaju branike.

Moj drugar kupio prošli mesec novog nissan qashqai ili kako već i ne da ima parking senzore ,već i ekran i kameru,pa ne mora da krivi vrat da vidi ima li štagod iza.
Šalu na stranu,imate one kraš testove na you tube pa vidite kako se savija lim danas u kolima a kako pre.Meni koji se dva puta prevrtao ,to dobro dovoljan je razlog da glasam za nova kola. :amen:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod djordjestanic » 03.10.2011, 22:18

Ma ovakve priče su klasično tupljenje.

Ko hoće da igra sa starim reketima, neka igra, niko mu ne brani.

Ko hoće da vozi stara kola, neka vozi, niko mu ne brani.

A svi mi koji vozimo nova kola i igramo sa novim reketima imamo svoje razloge.

Ne vidim da je ijedan stari reket bolji od novog. Ne vidim da je ijedan stari auto bolji od novog.

Ovo je jednostavno, dajte nešto teže :grin: :grin: :grin: :grin:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 03.10.2011, 23:36

Ne vidim da je ijedan novi reket bolji od starog. Ne vidim da je ijedan novi auto bolji od starog.
Ovo je jednostavno, dajte nesto teze :grin: :grin: :grin:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 03.10.2011, 23:57

Ugasio sam komp i ponovo upalio,zapalio si me Djordje
Aj kad si rekao
djordjestanic je napisao:Ko hoće da igra sa starim reketima, neka igra, niko mu ne brani.

A svi mi koji vozimo nova kola i igramo sa novim reketima imamo svoje razloge

Ali
djordjestanic je napisao:Ne vidim da je ijedan stari reket bolji od novog. Ne vidim da je ijedan stari auto bolji od novog.

Ovo je jednostavno, dajte nešto teže

Pa to preliva casu,jos i sledbenike imas.Pa aj da verujemo samo u ono sto vidimo.Znaci Bog,vanzemaljci i posteni ljudi ne postoje :rotfl:
Sto se reketa tice ranije si imao onaj koji ti pase i onaj koji ti ne pase,brz-spor,mek-krut,zgodan u ruci i ne zgodan,a sada :twisted: Probaj ovaj ima ovo ili ovaj ima ono, :twisted: sta je dvoumis se uzeo bi ih sve a.Ljuba Milosevic igra sa starim reketom pitaj ga za ove nove.
Sto se auta tice prica je slicna.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod gimi » 04.10.2011, 00:18

Sale je napisao:Znaci Bog,vanzemaljci i posteni ljudi ne postoje :rotfl:

2 od 3. Znam par postenih ljudi, a smatrati da je u ovolikom univerzumu nasa planeta jedino mesto sa zivotim bio bi u najmanju ruku budalasto.
Poslednji put menjao gimi dana 04.10.2011, 00:20, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod First » 04.10.2011, 00:19

Potpuna kontradiktornost u njegovom postu. Zato sam namerno i izmenio njegove dve poslednje recenice. Prvo kaze ko hoce da igra starim reketom, ili vozi stari auto, niko mu to ne brani, a onda malo cinizma i potcenjivanja. To sto ti ne vidis zasto je ijedan stari reket, ili automobil stari bolji od novog, to je tvoja licna stvar, sa kojom se ja ne slazem. Takodje i tvoja prva recenica, da su ovakve price klasicno tupljenje je suvisna. Nekako se namece utisak da zelis da nametnes svoje misljenje i stavove, da su samo oni ispravni, a veruj mi-NISU, cak ponekad su i smesni.

Sad mi pade na pamet, pored Ljube Milosevica i Jagodinac igra starim reketom i Sriver gumama, a malo se raspitaj kako decko igra... Kao sto si sam rekao, reket je tu samo da isprati ono sto mu ruka zada, prema tome, mozemo ovako do sutra, ako nastavis da budes i dalje tvrdoglav...
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 04.10.2011, 00:30

Sale je napisao:Ugasio sam komp i ponovo upalio,zapalio si me Djordje
Aj kad si rekao
djordjestanic je napisao:Ko hoće da igra sa starim reketima, neka igra, niko mu ne brani.

A svi mi koji vozimo nova kola i igramo sa novim reketima imamo svoje razloge

Ali
djordjestanic je napisao:Ne vidim da je ijedan stari reket bolji od novog. Ne vidim da je ijedan stari auto bolji od novog.

Ovo je jednostavno, dajte nešto teže

Pa to preliva casu,jos i sledbenike imas.Pa aj da verujemo samo u ono sto vidimo.Znaci Bog,vanzemaljci i posteni ljudi ne postoje :rotfl:
Sto se reketa tice ranije si imao onaj koji ti pase i onaj koji ti ne pase,brz-spor,mek-krut,zgodan u ruci i ne zgodan,a sada :twisted: Probaj ovaj ima ovo ili ovaj ima ono, :twisted: sta je dvoumis se uzeo bi ih sve a.Ljuba Milosevic igra sa starim reketom pitaj ga za ove nove.
Sto se auta tice prica je slicna.

Pa da Ljuba zna da izabere reket igrao bi bolje. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

šta tu ima da se priča.

Tri puta sam igrao sa Ljubom, tri puta ga pobedio, dva puta to snimljeno. Sva 3 puta sa različitim reketom, 2 puta sa softom, na Andro Super Core Cell i jednaput sa Alc-om.

Ja sam eksperimentisao i došao do sistema da znam šta će mi raditi bolje u određenim uslovima i sa priličnom dozom sigurnosti mogu da kažem šta bi trebalo da se popravi u nečijoj igri ako promeni nešto u trningu ili reketu.

OPET NE BRANIM DA NEKO IMA DRUGAČIJE MIŠLJENJE. :scratch: :scratch: :scratch:

Možda sam ja samo pacer koji je do sada imao sreće. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Dok neko sa ovog foruma ne bude imao teoriju suprotnu mojoj u vezi reketa a onda me nalupa koristeći to što propagira, ja ću se držati ovoga što govorim. :beee: :beee: :beee: :beee:
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Postod First » 04.10.2011, 00:38

Da imam toliko igrackog iskustva kao sto ti imas, nalupao bih te sa ovim mojim dunlopom, da bi se samo pusio, ali na zalost nemam i ne mogu ti nista... :oops:
Ono sto mogu je da ga pozajmim nekom iz tvog ranga, pa da te on nalupa, ili da sacekas jedno desetak, petnaest godina, koliko vec dugo igras i onda da te nalupam posteno. Samo se bojim da ce te onda "pojesti" godine, sto je i normalno, a moj Dunlop ce i dalje izgledati kao nov i spreman da ti isprasi tur :lol:
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 04.10.2011, 00:43

Uh, baš ste zapeli.

Ja iznosim svoj stav.

Vi iznosite svoj stav.

To je pošteno. Ne vidim razlog zašto bi ijedan stav apripori bio odbačen. Moj stav nije ni ciničan ni podcenjivački nego je MOJ STAV.

Isto kad bi ja vaš stav nazvao laički naprimer. To ne bilo u redu sa moje strane ali onda se manite etikiranja.

Nego jer ima neko predlog kako ovo može da se izmeri.

Ajde budite pametni pa napravite nešto što bi moglo da bude opipljivo i merljivo i što se može zabeležiti pa da kad neko krene da priča o tome samo mu damo link da ne mora da prolazi celu priču opet.

Kolika je recimo razlika u poenima između Firsta i mene. Šta mislite? Ako uzmemo neku realnu vrednost koliko onda od toga otpada na to što ja igram sa reketom koji bolje odgovara mojoj igri u odnosu na Firstovu igru i reket.

Šta misliš Firste da li mogu da nadoknadim 5 poena fore u setu do 11. MIslim da 5 poena nije malo, zar ne.

Ako misliš da mogu, kako bi ti to objasnio?

Ako misliš da ne mogu, opet kako bi ti to objasnio?

Nemoj sada neku teoriju, nego reci konkretno.

Ako tako možemo da izmerimo ko je u pravu, hoćete da merimo?
Korisnikov avatar
djordjestanic

PrethodniSledeća

Povratak na Ostalo