Pa jel znaš da su na američkim motorima postojale lopatice
Da li znate da su tek negde 50-tih vlasti zabranile kompanijama da koriste drvo za karoseriju. Do tada je mnogo automobila bilo sa drvenom karoserijom i prilikom udesa bilo je sveaga i svačega.
A još ranije se koristilo obično staklo za vetrobrane pa prilikom najobičnijeg čukanja ljudi su gubili živote, što od direktnih posledica stakla što od gubitka krvi usled masivnih posekotina.
To je sve tehnologija!
Kvalitet i tehnologija idu ruku pod ruku.
Ko misli da nije tako, pa ostavite se onda Tenergy guma pa igrajte sa Tackinesom ili još bolje sa softom RITC 652 ili najoblje sa onim reketima koji ni nemaju oznake na gumama a nemaju ni sunđer ispod.
Ko god kaže da BMW 850 nije fantastično lep auto treba da se zapita o svom ukusu.
Meni najdraži (imam čak i originalan katolog iz vremena kada je moj ćale hteo da ga kupi) je naravno Jaguar model E
To je auto čija je baza bio Model D (trkački auto koji je osvajao i Le man i druge tada poznate trke).
Da li vam je lep taj auto? Meni jeste.
Da li pre stigao na cilj sa njim do Moskve ili do Pekinga sa njim ili sa Dacia Sanderom?
Pa jedino ako bi ga stavio u avion jer bi se taj savršeni auto pokvario na svakih 2-3 hiljade kilometara.
OLD TIMERI SU ZA DŽEKIRANJE A MODERNI AUTOMOBIČLI RADE POSAO.
ILI AKO NEKOM OVO NIJE JASNO ONDA NEKA PROBA DA SHVATI OVO
ŠETAŠ MANEKENKU A ŽENIŠ SE SA PRAVOM ŽENOM