Stara i retka drva

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Drvo butterfly top spin...pomozi bato...

Postod zvezdarac » 28.09.2011, 11:59

Ja imam trei DUNLOP-a:
NA onom sa kojim igram piše: DUNLOP ALPHA (ja bih cenio all+, off- po današnjim merilima)
drugo je DUNLOP BARNA (cenim def, def- po današnjim merilima)
treće je DUNLOP D-505 (recimo off, off-)

Barna piše samo na BARNI koja je veoma oversize jer ne može svaka nova guma da je pokrije??? I moju Alphu jedva.... D505 ima čudan oblik glave ali je neupotrebljiv jer je daska kriva u odnosu na dršku. Možda to može i da se popravi, ne znam.
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod dr.vladan » 28.09.2011, 12:03

Obožavam raritete/staritete!!! Možete postaviti neku fotku Dunlopa sa "krivom" drškom, možda vredi probati to ispraviti? Pozdrav!
dr.vladan

Pridružio se: 30.06.2011, 22:31
Reket: Head YT Speed IG Elite tenis
Gewo Senta drvo
fh Andro Hexer
bh Btf Tackiness

Re: Stara i retka drva

Postod Pedja » 28.09.2011, 13:07

Kriva drška za bočni spin! Zvezdarac,dzavolčiču! :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod First » 28.09.2011, 14:52

zvezdarac je napisao:Barna piše samo na BARNI koja je veoma oversize jer ne može svaka nova guma da je pokrije??? I moju Alphu jedva.... D505 ima čudan oblik glave ali je neupotrebljiv jer je daska kriva u odnosu na dršku. Možda to može i da se popravi, ne znam.

Ne bih se ovde slozio sa tobom, Barna pise i kod mene i nije oversize. Nema to veze sa velicinom glave vec se odnosi na modele koje je Barna radio. A u nastavku, da ne bi pricalli u prazno, kacim slike svog "ljubimca" od 35+ leta, pa uzivajte ;)

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 28.09.2011, 15:11

Rekao bih ti da si lud sto uopste koristis ovo drvo, ali posto znam da je tebi zanimljivo da igras samo dva puta sa necim novim sto kupis, onda nista :)
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 28.09.2011, 15:17

Znam i meni je zao :(
Pogledaj ga, kao da je juce izasao iz radnje, lak sija na sve strane, bez ogrebotine :D
Bas sam se pohvalio na jednom kanadskom sajtu i postavio slike i ubi me jedan Kanadjanin sa mailovima da mu ga prodam. On je kolekcionar i ne zali pare. Koliko on vise zapinje da mu prodam, ja vise nedam :lol:
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 28.09.2011, 17:14

First je napisao:Znam i meni je zao :(
Pogledaj ga, kao da je juce izasao iz radnje, lak sija na sve strane, bez ogrebotine :D
Bas sam se pohvalio na jednom kanadskom sajtu i postavio slike i ubi me jedan Kanadjanin sa mailovima da mu ga prodam. On je kolekcionar i ne zali pare. Koliko on vise zapinje da mu prodam, ja vise nedam :lol:

Svako ima svoju cenu.... Naleteće već pravi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inače ja sam igrao sa ovim drvetom.... Ili nekim sličnim.... od Dunlopa

ALi kao klinja i dok nisam video ovu groznu kombinaciju boja koju je mogla da smisli samo fabrika traktorskih guma nisam to povezao u glavi sa Dunlopom.

Barna koju sam pominjao je izgledala skroz drugačije bila je neka tamno braon drška sa hardbat gumama pa nikako nisam mogao da povežem ove dve stvari.

Iskren da budem ne mogu da se setim ništa specijalno u vezi tog reketa ali bio sam baš mali.

Meni je osnovna karakteristika drveta bila drška. Da li mogu da je obuhvatim ili ne. Kakva brzina, kontrola, mekoća.... O tome nisam ni razmišljao.

Tako sam i na kraju posle puno promenjenih drva završio sa Stipančićem. Koji je imao ravnu i relativno usku dršku.

Moj tata je bio fanatik i mi smo imali (u jednom istom trenutku) barem desetak vrhunskih reketa.

Velika većina je završila kao poklon :) i stvarno mi nije žao zbog novca. Međutim bilo bi lepo da se može uporediti sa današnjim tehnologijama....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 28.09.2011, 18:18

Eto sad si video o kom drvetu je rec. Kao sto si rekao, bio si mali pa i ne mozes da se setis karakteristika drveta. Iskreno, ovakvi reketi se ili prodaju za basnoslovne sume kolekcionarima, ili se poklanjaju, pod uslovom da neko nema afiniteta da ih zadrzi za sebe. A evo ja se dobrovoljno javljam da moj reket uporedim sa svim danasnjim tehnologijama, karbonima, zilonima, fiberima i ubedjen sam da ce ih u svemu dobiti, sem u brzini, osim ako u medjuvremenu ne legnu na njega Tenergy 05 2.1mm, onda ce biti prava raketa ;)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod zvezdarac » 28.09.2011, 19:45

Aj, i ja malko.... Prvo ono sa kojim igram... DUNLOP ALPHA
Slika
Slika
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod First » 28.09.2011, 21:11

Lepo Zvezdarac, dobrodosao u "porodicu" :)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema